Şanlıurfaspor’un ligde kalma yolları

Şanlıurfa Temsilcisi ligde Denizlispor ve 1461 Trabzonspor ile birlikte düşmeme mücadelesi veriyor.

Şanlıurfaspor ligde kalma mücadelesinde Adanademirspor’u yendiği taktirde diğer maçlara bakmaksızın ligde kalacak. Urfaspor’un olası beraberliğinde ise

1461

Trabzonspor’un en kötü beraberliği Denizlispor’un ise yenilgisi gerekecek.

PEKİ

ŞANLIURFASPOR

YENİLİRSE NE OLACAK?

Şanlıurfaspor taraftarları en kötü ihtimallerde düşünülüyor. Ligde kalmak isteyen Şanlıurfa Temsilcisinin taraftarları olası kötü sonuçları da göz önünde bulunduruyor. Sarı yeşillilerin Adanademirspor’a mağlup olması halinde yaşanacak sıkıntılar göz önünde bulundurulduğunda 1461 Trabzonspor’un deplasmanda Balıkesirspor’a mutlaka yenilmesi gerekiyor.

BALIKESİR PLAY İDDİASINI SÜRDÜRÜYOR

PTT 1. Ligde 49 puan ile 6. Sırada bulunan Balıkesirspor kritik bir maça çıkıyor. Ligde kalma mücadelesi veren 1461 Trabzonspor’u evinde ağırlayacak olan Balıkesirspor, Giresunspor ve Elazığspor ile play-off savaşı veriyor. Balıkesirspor maçtan mutlak galibiyet hedefliyor.

DENİZLİ RAHAT MAÇA ÇIKIYOR

Şanlıurfaspor’un düşmeme mücadelesinde rakiplerinden bir tanesi olan Denizlispor evinde Gaziantep BBSK ile karşı karşıya gelecek. Hiçbir iddiası bulunmayan Gaziantep BBSK maçında rahat bir oyun sergileyecek olan Denizlispor ligde kalmayı hedefliyor.

EN KÖTÜ İHTİMAL

Şanlıurfaspor ligde kalmak adına mücadelesini sürdürüyor. Peki, en kötü ihtimal olan ligden düşme durumu nasıl oluşur?

Şanlıurfaspor evinde oynadığı Adanademirspor’a mağlup olur, 1461 Trabzonspor’da deplasmanda play-off mücadelesi veren Balıkesirspor’u yener ise Şanlıurfaspor ligden düşen takım olacak.

10 May 2016 - 13:33 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.