Şanlıurfaspor’un Eski Futbolcusu Rekor Kırdı

27 yaşında 9 farklı takımda forma giyen Batuhan Karadeniz tam 11. kez kadro dışı kalarak ulaşılması güç bir rekora imza attı.

İçerenköy İdman Yurdu’ndan Beşiktaş’a transfer olduğunda “Türk futbolunda yeni bir yıldız doğuyor” yorumları yapılmıştı. Ancak Batuhan Karadeniz, hem saha içi hem de saha dışındaki disiplinsiz davranışlarıyla siyah-beyazlı takımda gözden düşmüş ve kadro dışı bırakılmıştı.

Ardından Eskişehirspor’un yolunu tutan Batuhan, zaman zaman iyi bir performans gösterse de yine aynı davranışları nedeniyle kadro dışı kalmıştı.

Daha sonra gittiği bütün takımlarda aynı sıkıntıyı yaşayan 27 yaşındaki futbolcu, son olarak sezon başında Adana Demirspor’a imza atarak yeni bir başlangıç yapacağını söylemişti. Ancak haftalar geçtikçe aynı hareketleri Adana ekibinde de gösteren Karadeniz, bir kez daha kadro dışı bırakıldı.

İşte Batuhan’ın oynadığı ve kadro dışı bırakıldığı takımlar:

2007: Beşiktaş’ta kadro dışı

2012: Eskişehir’de kadro dışı

2013: Trabzon’da kadro dışı

2014: Elazığ’da kadro dışı

2015: Sivas’ta kadro dışı

2016: St. Gallen’da kadro dışı

2016: Şanlıurfa’da kadro dışı

2017: Sakarya’da kadro dışı

2018: A.Demirspor’da kadro dışı

SÖZCÜ

05 Kas 2018 - 12:24 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.