Şanlıurfaspor’un 100’ü Güldü

Baştan sona üstün oynayan sarı yeşilli ekip ilk periyodu 21-8 önde tamamladı tüm periyodlarda üstün taraf olan Şanlıurfaspor ikinci periyodu

Baştan sona üstün oynayan sarı yeşilli ekip, ilk periyodu, 21-8 önde tamamladı, tüm periyodlarda üstün taraf olan Şanlıurfaspor ikinci periyodu, 22-9 devreyi ise 43-17 önde tamamladı.

3. periyodda daha çok gençlere şan veren Şanlıurfaspor Mardin karşısında durmak bilmedi ve periyodu 36-10, 3. Periyod sonunu ise 79-27 önde kapattı.

Son periyod’da da sahanın her yerinde etkili olan Şanlıurfaspor, periyodu, 26-10 maçı da 100-37 kazandı.

Karşılaşmayı İl Özel idaresi genel sekreteri ve Şanlıurfaspor başkan vekili Uğur Büyükhatipoğlu, Şanlıurfaspor kulüp idare amiri Vedat Bucak, Kulüp idari işler sorumlusu Aziz Çayırcıoğlu ve İdari menajer Hakan Keşküş’te izledi.

Maç sonunda açıklama yapan Şanlıurfaspor basketbol menajeri İbrahim Aybar, Mardin İdman Yurdu karşısında çok iyi oynadıklarını ve maçı farklı kazandıklarını dile getirirken, “Bir engeli daha aşmanın sevincini yaşıyoruz, şimdi önümüzde Zirve Üniversitesi gibi güçlü bir takım var onlarla deplasmanda karşılaşacağız, artık bu maçı düşünmeye başladık” dedi.

#

30 Kas 2013 - 00:00 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.