Şanlıurfaspor’dan İftar Yemeği

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim vermiş olduğu iftar yemeğinde çalışmalar hakkında bilgi verirken Şanlıurfaspor'a layık olmak için çalışacaklarını

Kulüp Başkanı Emin Yetim başkanlığındaki yönetim delegelerin güven oyunu aldıktan sonra Ramazan ayı nedeniyle verdiği iftar yemeğinde neler yapacaklarını ve takıma her zaman sahip çıkacaklarını söylediler.

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim verdiği iftar yemeğine Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcısı Halil Kızılelma, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Aktaşoğlu, Adnan Yükselir, Sait Akdağ ve bir çok işadamının yanı sıra basın mensupları da katıldı.

Düzenlenen iftar yemeğine Şanlıurfaspor’a gönül verenler büyük ilgi gösterirken, Şanlıurfaspor Başkan Emin Yetim’e tam destek verdiklerini herkese bir kez daha göstererek destek verdiklerini belirttiler.

İftar yemeğinde ilk konuşmayı Eyyubiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci yaptı. Başkan Ekinci yaptığı açıklamada, zor bir süreçten geçtiklerini ve Şanlıurfaspor’u bu zor durumdan kurtarmak için maddi ve manevi konusunda her zaman destek olacaklarını söyledi.

Şanlıurfaspor Kulüp başkanı Emin Yetim yaptığı açıklamada, “Yeni sezona bembeyaz bir sayfa açarak başlamış durumdayız. Yapılan kongrede delegelerin bizleri tercih etmesinden sonra onlara layık olmak için herkes görevini eksiksiz yerine getirmek zorundadır.

Çok zor bir süreç bizi bekliyor. Şanlıurfaspor’u bu zor durumdan kurtarmak için elimizden geleni yapacağız.

Transfer konusuna gelince çalışmalarımız devam ediyor. Hocamızın bize vereceği rapor doğrultusunda yolumuzu çizerek bizimde alacağımız futbolcuları önce araştırıp sonra bize fayda sağlayacaksa takıma katacağız.

Bizim davetimizi kırmayıp iftar yemeğine katılan ve bizlere her zaman destek olan misafirlere katılımından dolayı teşekkür ederim” dedi.

15 Haz 2017 - 09:38 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.