Şanlıurfaspor’da Hazırlılar Tamamlandı

2. lig Beyaz Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Şanlıurfaspor deplasmanda oynayacağı Hacettepe maçını hazırlıklarını tamamlayarak Başkent Ankara'ya

Türkiye 2. Lig Beyaz Grupta geçtiğimiz hafta kendi evinde oynadığı Bugsaşspor’u 2-1 mağlup ederek şampiyonluk yolunda büyük bir engeli daha geride bırakan Şanlıurfaspor bu kez Başkent Ankara Hacettepe karşısında puan savaşı verecek.

Kendi evinde oynadığı Bugsaşspor maçında maçının hemen ardından Hacettepe hazırlıklarına başlayan Şanlıurfaspor kendi evinde son hazırlık maçında teknik direktör Ali Tandoğan nezaretinde taktiksel çalışma yaparak son idmanını tamamladı.

HAZIRLIKLAR GALİBİYET ÜZERİNE

Ligin 13. Haftasında deplasmanda Ankara Hacettepe ile karşılaşacak olan Şanlıurfaspor bu maçtan mutlak galibiyet bekliyor. Hazırlıklarını galibiyet üzerine yapan Şanlıurfaspor son çalışmasını Ankara’da yaparak maç saatini beklemeye başlayacak.

Bir haftadır Hacettepe maçına hazırlanan Şanlıurfaspor teknik direktörü Ali Tandoğan bu maçın ne kadar önemli olduğunu futbolculara aşılamaya çalıştı. Şanlıurfaspor kendi evinde yapmış olduğu son hazırlıklarında Tandoğan futbolculara düz koşu, çabukluk, 6’ya 4 dar alanda oyun çalışması yaptı.

Yaklaşık 2 saat süren çalışma, çift kale ve yapılan taktiksel çalışma ile sona erdi. Deneyimli teknik direktör Ali Tandoğan yapılan çift kale maç esnasında sık sık oyunu durdurarak futbolculara yaptıkları hata konusunda uyarılarda bulundu.

Deplasmanda oynanacak olan Hacettepe maçı için havayolu ile Ankara’ya giden Şanlıurfaspor son hazırlıklarını oynayacağı stadyumda yaparak kampa girecek.

16 Kas 2017 - 12:02 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.