Şanlıurfaspor’da Bayramlaşmaya Yoğun İlgi

Şanlıurfaspor Emin Yetim Başkanlığındaki yönetim Ramazan Bayramı münasebetiyle Kulüp tesislerinde gerçekleştirdikleri bayramlaşmaya delegeler büyük

Şanlıurfaspor Emin YetimBaşkanlığındaki yönetim Ramazan Bayramı münasebetiyle Kulüptesislerinde gerçekleştirdikleri bayramlaşmaya delegelerbüyük ilgi gösterdi.

Şanlıurfaspor kulübünde Ramazan bayramı nedeniyle yoğun katılımla bayramlaşma gerçekleştirildi.

Sarı yeşilli ekipte Kulüp başkanı Emin Yetim, Başkan vekili Mehmet Giray Küçük, Futbol şube sorumlusu Ahmet Ekinci, yönetim kurulundan Mehmet Büyükfırat, Ahmet Bulut'un da katıldığı bayramlaşmaya, Haliliye Belediye başkanı Fevzi Demirkol, ASKF yönetimi ve çok sayıda Şanlıurfaspor taraftarları ve delegeler katıldı.

Çok yoğun katılımın gerçekleştiği bayramlaşma töreni uzun yıllar sonra ilk defa Şanlıurfaspor kulübünde gerçekleşti.

Şanlıurfaspor Bayram sonrası transfer çalışmalarına başlayarak takım kadrosu açıklanacak. Büyük titizlikle sürdürülen çalışmalar yavaş yavaş şekil almaya başladı.

Şanlıurfaspor kulüp başkanı Emin Yetim göreve geldiğimiz günden buyana bize güvenerek başkanlık koltuğuna oturtturan delegelere layık olmaya çalıştıklarını söyledi.

Yetim, “Bu bir bayrak yarışıdır. Bir çok başkanlar burada görevlerini yaptılar. Sıra bize geldi. Bizde Şanlıurfaspor’a layık olmaya çalışacağız. Göreve geldiğimiz günden bu yana iç ve dış transfer çalışmalarımız devam etmektedir. Bu günden itibaren takım kadrosun şekil almaktadır. Kamp çalışmalarımızı ilerleyen günlerde açıklayacağız” dedi.

İç transferde bizimle çalışmak ve yola devam etmek istemeyen futbolcularla görüşme yaptıklarını sözlerine ekleyen Başkan Yetim, “Sezon sonunda göreve geldiğimiz günden itibaren biz bu takıma neler yapmak istediğimizi yönetimimle uzun uzun görüştük.

İç transferde bizimle çalışmak ve çalışmamak isteyen futbolcular oldu. Şu ana kadar yaklaşık 12 futbolcu ile masaya oturduk. Allah’ın izniyle ilerleyen günlerde transfer dosyasını kapatarak çalışmalara başlayacağız” dedi.

Geçtiğimiz sezon bir çok maçlarda sakat sakat oynayarak takıma katkı sağlamaya çalışan kaptan Fevzi Özkan kulüp tarafından serbest bırakıldı.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Mehmet Aktaşoğlu Başkanlığındaki yönetim kendi delegeleriyle bayramlaşma yaptıktan sonra Şanlıurfaspor tesislerine giderek bayramlaşma törenine katıldılar.

ASKF Başkanı Mehmet Aktaşoğlu, “Ramazan bayramı nedeniyle delegelerimizle bayramlaşma töreni düzenledik. Bayram töreninden sonra yönetiminle birlikte Şanlıurfaspor Kulübüne giderek başkan ve yöneticilerin bayramlarını kutladık” dedi.

27 Haz 2017 - 11:09 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.