Şanlıurfaspor’a Kimler Aday Olacak

TFF 1. Ligine 47 yıl sonra çıkan ve ligde 5 sezon dayanabilen Şanlıurfaspor tekrar 2. Lige düşmesinden sonra 11 Haziran'da yapılacak olan kongreye

TFF 1. Ligine veda eden Şanlıurfaspor’da gözler 11 Haziran’da yapılacak olan olağan genel kuruluna çevrildi. Şanlıurfaspor TFF 1. Liginden Spor Toto 2. Ligine düşmesinden sonra mevcut Kulüp Başkanı Emin Yetim, Şanlıurfaspor’a kimin destek ve kimin köstek olduğunu açıkladı.

Şanlıurfaspor düştükten sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi aynen şu açıklamayı yapmıştı, “"Şanlıurfaspor’un ligden düşmesi bizleri derinden üzmüştür. Kulüp başkanı ve yönetimin bizden talep ettiği araç, personel, forma, otobüs ve maddi desteği harfiyen yerine getirmiş bulunmaktayız.

İki yıldır Şanlıurfaspor için önerdiğimiz reçetede, 5 bin delege yapılması, genç ve dinamik bir takım kurulması, futboldan anlayan sevdalı bir yönetimin oluşturulması ve Şanlıurfaspor’un kapısının Şanlıurfalı genç futbolculara açılarak takımın halka mal edilmesini önerdik.

Ayrıca Şanlıurfaspor Futbol Lisesinin kurulması gibi önerilerimiz kayda alınmadı. Şehrimizin takımının ligden düşmesi tüm Şanlıurfalıları olduğu gibi bizi de deriden üzmüştür. Her zaman takımımızı destekledik ve tüm sevdamızla desteklemeye devam edeceğiz. Takımımızı bu kotu günlerden el birliği ile çıkaracağız" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’nin bu açıklması üzerine bu kez Eyyubiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Başkan Çiftçi’nin açıklaması gerçekle uzaktan ve yakından alakasının olmadığını söyledi.

SON NOKTAYI YETİM KOYDU

Şanlıurfaspor TFF 1. Ligine veda ettikten sonra Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim takıma kimim destek ve kimin köstek olduğunu dobra dobra açıklayarak eski kulüp başkanı İsmail Bağıban zimmetine geçirmiş olduğu paraların hesabını sorarken, suç duyurusu olarak savrukluğa şikayette bulunacağını açıkladı.

Şimdi Şanlıurfaspor kümeye düştükten sonra kongre arifesinde bunların yaşanması Şanlıurfaspor’u bir kez daha kümeye düşürmüştür.

29 May 2017 - 15:52 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.