Şanlıurfaspor’a Bakanlar Desteği

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi eker TÜMSİAD ‘ın düzenlediği gecenin ardından Şanlıurfaspor'un

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi eker TÜMSİAD ‘ın düzenlediği gecenin ardından Şanlıurfaspor’un yöneticileri, futbolcuları ve taraftarları ile bir araya geldi. Bakan Eker ve Bakan Çelik Şanlıurfaspor atkısı taktı.

Şanlıurfaspor’a her fırsatta tam destek verdiğini belirten Bakan Çelik, "bir şehrin iyi tanıtım araçlarından birisi spor ve gençlik açısından da futboldur. Dolayısıyla Şanlıurfaspor’un önemi büyük. Bundan dolayı yönetim, teknik heyet, futbolcular ve taraftarlar olarak kenetlenmiş durumdayız. Taraftarımızın beklentilerini boşa çıkarmamız gerekiyor. Sizin bir hedefiniz var girdiğiniz sahada deplasmanda ve kendi evinizde 3 puan almaktır. Bunu engelleyecek bir şey varsa bizimle paylaşın. Bu takım şampiyonluğu hak ediyor " dedi.

Son olarak futbolculara espri yapan Bakan Çelik, geçtiğimiz hafta Ankaragücü ile oynanan maçta futbolcuların performansını beğenmediğini söyledi.

Kulüp Başkanı Fethi Şimşek ise yaptığı konuşmada Şanlıurfaspor’a destek veren Başta Bakan Çelik olmak üzere herkese teşekkür etti. Konuşmaların ardından Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ikle Gıda,i Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker’e Şanlıurfaspor’un atkı ve 63 numaralı formasını hediye etti.

#

19 Şub 2013 - 00:00 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.