Şanlıurfaspor Yuvaya Döndü

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya Belekte sürdüren TFF 2. Ligi ekiplerinden Şanlıurfaspor kamp boyunca 3 hazırlık yaptıktan sonra çalışmalarına

2. ligi Beyaz Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Şanlıurfaspor kamp çalışmalarını tamamladı. İlk etap hazırlıklarını GAP Vadisi tesislerinde tamamlayan Şanlıurfaspor ikinci etap hazırlıkları için AntalyaBelek’te kampa girmişti.

İkinci etap Antalya kampı boyunca 4 hazırlık maçı oynayan sarı yeşilliler galip gelemedi. İlk maçını TFF 1. Ligi ekiplerinden Ankaragücüspor ile oynadı. Maç boyunca her iki takımın çabaları golle sonuçlanmayınca maç başladığı gibi sona erdi.

Şanlıurfaspor 2. Hazırlık maçında 2. Lig ekiplerinden Amed ile oynanması gereken hazırlık maçı iptal oldu.

Şanlıurfaspor üçüncü hazırlık maçında 3. Lig ekiplerinden Osmaniyespor ile 2-2 berabere kalarak yine galip gelemedi. Dördüncü hazırlık maçında bu kez Sultanbeyli Belediyespor karşısına çıkan Şanlıurfaspor gol düellosu altında geçen mücadele 2-2 tamamlandı.

Antalya Belek IC Santaı Antrenman sahalarında oynanan ve İlk yarısı 0-0 biten maçın ikinci yarısında Sarı Yeşilli ekibin gollerini 55 ve 62. dakikalarda Yasin Ozan kaydetti.

“Niğde Belediyespor Hazırlıkları Başlıyor”

İkinci yarıya iki etap çalışma ile başlayan Şanlıurfaspor’un Antalya Belek kampı sona erdi. İlk etap hazırlıklarını kendi evinde tamamladıktan sonra ikinci etap hazırlıkları için Antalya Belek’e giden Şanlıurfaspor burada oynadığı son hazırlık maçında Sultanbeyli Belediyespor ile 2-2 berabere kaldıktan sonra kamp çalışmalarına noktayı koydu.

3 Ocaktan bu yana kamp çalışmalarını sürdüren Şanlıurfaspor yuvaya dönerek ikinci yarınını ilk maçını kendi evinde oynayacağı Niğde Belediyespor hazırlıklarına başlayacak.

“2. Ligde Müsabakalar Kaldığı Yerden Devam Edecek”

Spor Toto 2. Lig maçlarında ikinci yarı müsabakaları bu hafta başlayacak. İlk yarı maçlarının ardında lige verile 1 aylık süre bu hafta tamamlanırken, Şanlıurfaspor ikinci yarının ilk maçını kendi evinde Niğde Belediyespor hazırlıklarına başlayacak. Şanlıurfaspor ilk maçı deplasmanda oynadığı Niğde Belediyespor’u 2-0 mağlup etmişti.

15 Oca 2018 - 11:53 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.