Şanlıurfaspor Yeni Sezon için Kolları Sıvadı

Şanlıurfaspor Yönetimi 2018-2019 futbol sezonunda başarılı olmak için Teknik Direktör Kemal Kılıç ile anlaştıktan sonra vakit kaybetmeden iç ve dış

,ehmet
Haber albümü için resme tıklayın

Şanlıurfaspor Yönetimi 2018-2019 futbol sezonunda başarılı olmak için Teknik Direktör Kemal Kılıç ile anlaştıktan sonra vakit kaybetmeden iç ve dış transfer çalışmalarına başladı.

Yeni sezonda yeni hedeflere imza atmak için Şanlıurfaspor Yönetimi sezon bittikten sonra hiç vakit kaybetmeden yeni sezon için çalışmalara başladı. 2011-2012 futbol sezonunda 49 yıl sonra Kemal Saraçoğlu Yönetiminde Teknik Direktör Kemal Kılıç’ın gayretleriyle adını TFF 1. Ligine yazdıran Şanlııurfaspor 1. Ligde 5 sezon oynadıktan sonra takımın başına futboldan anlamayan insanlar geldikten sonra kümeye düştü.

2. Lige düştükten sonra kulübüm borçları da artmaya başladı. Önce başkanlığa İsmail Bağıban geldikten sonra yola devam edildi. Bağıban ile Şanlıurfaspor bir sezon bile dayanamayarak sezon bitmeden Bağıban istifa etti.

Bağıban’ın istifasından sonra Kongreye giden Şanlıurfaspor delegelerin aldığı oylarla takımın başına bu kez Emin Yetim getirildi. Emin Yetim ile yola çıkan Şanlıurfaspor yaptığı olaylarla Türkiye’nin gündemine oturdu.

Futboldan anlamayan işbaşına getirildikten sonra yapılan yanlış transferleri mi dersin, futbolcu dövmeleri mi dersin, hoca değişikliğini mi dersin ve bir yandan TFF’yi mi dersin hepsinden en önemlisi Şanlıurfaspor’un sezon sonu karnesi başarısız olarak sınıfta kaldı.

Sezon biter bitmez Şanlıurfaspor yönetimi rotayı kimseye danışmadan çizerek, yola devam edeceği kararı aldı. Şanlıurfaspor yönetimi Teknik direktör Ahmet Taşyürek’i gönderdikten sonra bu tek Teknik direktör Kemal Kılıç ile anlaştı.

Hoca sorununu çözdükten sonra bu kez iç ve dış transfer çalışmalarına başladı. Takımda bir çok futbolcunu sözleşmesi biterken, Şanlıurfaspor yönetimi şimdiye kadar iç transferde Mehmet Taşçı ile anlaşma sağladı.

Dış transferde Şanlıurfaspor Hacettepespordan genç kaleci Yasin Davuş ile 2 yıllık sözleşme imzaladıktan sonra, BUĞSAŞspor forması giyen orta saha oyuncusu Erkan Taşkıran ile 2 yıllık anlaşmaya vardı.

KONGRE ÖNCESİ YAPILAN TRANSFERLERE TARAFTARLAR TEPKİLİ

Türkiye futbol liglerinde her zaman ilklere imza atan Şanlıurfaspor Yönetimi yine bir ilke imza atarak kongre öncesi yaptığı transferlere taraftarlar büyük tepki gösterdi. Takımın kongreye gittiği bu günlerde Şanlıurfaspor yönetimi hocayla anlaştıktan sonra iç ve dış transfer çalışmalarına başlaması ve kulübün borca koymalarına bir anlam veremediklerini dile getiren Şanlıurfaspor taraftarları, “Biz taraftarlar olarak buradan sesimizi mülki amirlerine duyurmak istiyoruz. Lütfen Şanlıurfaspor’a sahip çıkın. Yapılan transferleri durdurun. Kongreden sonra kim takımın başına gelirse o çalışmalara başlasın. Urfaspor’a gerçekten yazık oluyor.” Dediler.

KILIÇ URFASPOR’UN BAŞINA 3. GELİŞİ

Şanlıurfasporumuz, 2011-2012 sezonunda Sarı-Yeşilli takımla şampiyonluk yaşayan Teknik Direktör Kemal Kılıç ile yeniden anlaştı.

TFF 2. Lig Beyaz Grupta son haftalarda şampiyonluk kaçıran ve Play-Off çeyrek finalinde elenen takımımız, gözünü 2018-2019 futbol sezonuna dikti. Emin Yetim Başkanlığındaki yönetimimiz, yeni sezon için Teknik Direktör Kemal Kılıç ile anlaşma sağladı. Tecrübeli teknik direktör, Şanlıurfaspor Tesisleri’nde düzenlenen imza töreni ile yeniden eski takımının başına geçti. Kendisini Urfaspor’a bağlayan imzayı atan Kılıç, Şanlıurfaspor’u hak ettiği TFF 1. Lig’e yeniden çıkarmak için elinden geleni yapacağını söyledi.

Şanlıurfaspor Yönetimi aldığı kararla kongre 10.06.2018 tarihinde Pazar günü Şair Nabi Kültür Merkezinde yapılacaktır.

26 May 2018 - 16:42 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.