Şanlıurfaspor Yara Saracak

Geçtiğimiz hafta kendi evinde Bandırmaspor'a 2-0 mağlup olarak hem liderliği hem de namağlup unvanını kaybeden Şanlıurfaspor bu hafta deplasmanda

TFF 2. Lig Beyaz Grubu ekiplerinden Şanlıurfaspor hafta sonu deplasmanda oynayacağı Karşıyakaspor maçının hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.

Ligde 9 haftadır mağlubiyet yüzü görmeyen Şanlıurfaspor geçtiğimiz hafta kendi evinde Bandırmaspor’a kendi evinde mağlup olarak ligdeki ilk yenilgisini alarak taraftarlarını üzdü.

Rakiplerinin mağlup olduğu 10 hafta maçında bu şansı iyi kullanamayan Şanlıurfaspor kendi evinde Bandırmaspor’a mağlup olarak bu şansı iyi değerlendiremedi.

Gol averajıyla 11. Haftaya 2. Sırada giren Şanlıurfaspor bu hafta deplasmanda oynayacağı Karşıyaka maçından mutlak galibiyet bekliyor.

HAZIRLIKLAR GALİBİYET ÜZERİNE YAPILIYOR

Geçtiğimiz hafta kendi evinde Bandırmaspor’a mağlup olarak ligdeki ilk yenilgisini alan Şanlıurfaspor Cumartesi günü saat 13.30’da deplasmanda oynayacağı Karşıyakaspor maçının hazırlıklarını hiç ara vermeden sürdürüyor.

Deplasmanda İzmir ekibini mağlup ederek tekrar zirveyi ele geçirmek isteyen sarı-yeşillerde morallerin yerinde olduğu gözlendi.

Teknikdirektör Ali Tandoğan nezaretinde hazırlıklarını galibiyet üzerine yapan Şanlıurfaspor günü ise ısınma hareketlerinin ardından pas çalışması, çeviklik ve çabukluk çalışması yaptı.1 saat 30 dakika süren antrenman, taktiksel oyun ile sona erdi.

Çalışmalardan oldukça menün kalan Teknik Direktör Ali Tandoğan Bandırmaspor karşısında iş kazası yaptıklarını ve bundan böyle daha dikkatli olarak maçlara çıkacaklarını söyledi.

Tandoğan, “Bandırmaspor karşısında oynayan bizdik, kazanan rakip oldu. Futbolda böyle şeyler oluyor. Bu nedenle biz kendi işimize bakarak yolumuza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Karşıyakaspor karşısında sahadan galibiyetle ayrılarak tekrar liderliği alacağız.” Dedi.

01 Kas 2017 - 15:55 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.