Şanlıurfaspor Tiago sesleri

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek Başkanlığında Spor Toto Süper Ligi hedefleyen Şanlıurfaspor takımının başına şampiyon teknik

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek Başkanlığında Spor Toto Süper Ligi hedefleyen Şanlıurfaspor takımının başına şampiyon teknik direktör Cihat Arslan’ı getirerek il bombayı patlattı.

Teknik direktörlük konusunda Cihat Arslan ile anlaşan Sarı-Yeşillli yönetim Adanaspor’la 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Brezilyalı Tiago’yla ilgilendiği öne sürüldü. 26 yaşındaki hücumcu bu sezon Adanaspor’da 16 gol atarak yıldızlaşmıştı. Turuncu-Beyazlılar’ka yeni sezon için henüz masaya oturmayan Tiago’nun kararını tatil dönüşü vereceği belirtildi.

İç ve dış transferde takıma faydalı futbolcuların alınacağına dikkat çeken Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, transfer komitemizin ve hocamızın bizlere sunacakları rapor doğrultusunda transferlere başlayacağız. Şanlıurfaspor’u ligde söz sahibi yapmak için herkese görev düşmektedir. Birlik ve beraberlik içinde Şanlıurfaspor’u Süper Lige çıkaracağız” dedi.

#

05 Haz 2014 - 00:00 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.040.352 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.