Şanlıurfaspor son idmanını Adana’da yaptı

PTT 1. Lig'de 8. hafta mücadelesinde deplasmanda Adana Demirspor ile karşılaşacak olan sarı yeşilli ekip son idmanını Adana Demirspor Aytaç

PTT 1. Lig’de 8. hafta mücadelesinde deplasmanda Adana Demirspor ile karşılaşacak olan sarı yeşilli ekip son idmanını Adana Demirspor Aytaç Durak tesislerinde yaptı.

Teknik Direktör Ömer Can Göksu nezaretinde yaklaşık 2 saat süren idman Düz koşu ve tek pas çalışması ile başlarken, Sarı Yeşilli futbolcular, Fevzi ve Yavuz’un koruduğu kaleye bol bol şut çekti.

Denizlispor maçında sakatlanarak oyundan çıkan Yasin Avcı ve Hasta olan Fotakis’in dahil edilmediği 18 kişilik kadroda, futbolcuların hırsı dikkatlerden kaçmadı.

Hafta içi Şanlıurfa’da yapılan idmanlarda form durumu iyice yükselen Banahene Adana’da yapılan idmanda attığı goller ile teknik heyeti sevindirirken, Ömer Can Göksu, maçın gidişatına göre Banahene’yi oynatabileceğinin sinyalini vermişti.

Kulüp Futbol şube sorumlusu İbrahim Güllüoğlu ve Basın sözcüsü Gökhan Gökmen’inde izlediği idman sonrası Şanlıurfaspor konaklayacağı otele giderek maç saatini beklemeye başladı.

Futbol şube sorumlusu İbrahim Güllüoğlu, Şanlıurfaspor’un deplasmandan 3 puan çıkaracağını belirtirken, “Futbolcularımıza güveniyoruz, Adana Demirspor bu sezon ilk defa seyircisi ile buluşacak, onlar içinde çok önemli bir karşılaşma, futbolcularımız kalitelerini ortaya koyarsa maçı kazanacağımızı düşünüyorum” dedi.

Şanlıurfaspor Basın Sözcüsü Gökhan Gökmen ise Şanlıurfaspor’un Adana’da son idmanını yaparak maç saatini beklemeye başladığını ifade ederken, “İdmanlarda gördüğümüz Şanlıurfaspor hırsıyla bu maçı kazanacak gibi görünüyor, biz takıma sezon başından beri güveniyoruz, puan kaybettiğimiz maçlar da oldu, fakat futbolcuların kalitesinden hiç şüphemiz olmadı, bu takımı biz kurduk, onların bu ligde her takımı yenecek güçte olduğunu biliyoruz, bu maçtan da anlılarının akıyla çıkacaklarını özellikle vurgulamak istiyorum” dedi.

#

07 Eki 2013 - 00:00 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.