Şanlıurfaspor Son 4 Haftaya Girerken

Türkiye Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta ilk yarı bitmesine 4 hafta kala grupta şampiyonluk ve kümede kalma mücadelesi veren takımlara bakıldığında her geçen

Türkiye Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta ilk yarı bitmesine 4 hafta kala grupta şampiyonluk ve kümede kalma mücadelesi veren takımlara bakıldığında her geçen günü şablon değişmektedir.

Lige şampiyonluk parolasıyla başlayan Şanlıurfaspor ilk 9 hafta içinde istediği sonuçları alarak taraftarlarını mutlu etmişti. Ne olduysa 8. Haftada Şanlıurfaspor kendi evinde oynadığı Sakarya maçında belli oldu.

Hani bir deyim var ya, Perşembe’nin gelişi Çarşamba’dan bellidir diye. Aynen öyle oldu. Şanlıurfaspor deplasmanda Silivri galibiyetiyle dönmesinin ardından sular yine dinmedi.

Ardından kendi evinde Bandırmaspor’a mağlup olması adeta sular iyice taşmaya başladı. Şanlıurfaspor daha sonra üst üste aldığı 3 galibiyetle şu an grupta 24 puanla 4. Sıraya geriledi.

TAKIMA GEREKEN DESTEK VERİLMİYOR!

Ligde 13. Hafta maçları geride kalırken taraftarlar dışında Şanlıurfaspor’a destek veren çıkmadı. Başta Bürokrasiler olmak üzere 13 hafta boyunca ne maddi ne de manevi destek verildi Şanlıurfaspor’a! Yazık günah bu takıma.

Grupta son haftalarda aldığı galibiyetlerle zirveyi ele geçiren Gümüşhanespor geçtiğimiz hafta kendi evinde Zonguldak Kömürspor’u mağlup ederek zirveyi kimseye bırakmadı. Lider Gümüşhanespor ile Şanlıurfaspor arasında 3 puan bulunmaktadır.

İlk yarının bitimine 4 hafta kala Şanlıurfaspor’u zor maçlar bekliyor. Ligin 14. Haftasında Şanlıurfaspor kendi evinde Pendikspor ile oynadıktan sonra 15. Haftada deplasmanda lider Gümüşhanespor ile kritik bir müsabakaya çıkacak. Bu maçın hemen ardından 16. Haftada Şanlıurfaspor sahasında Zonguldak Kömürspor ile oynayacak. İlk yarının son maçında Kahramanmaraş deplasmanına gidecek olan Şanlıurfaspor ilk yarıyı noktalayacak.

ŞAMPİYONLUK YARIŞI KIZIŞTI

İlk yarının bitimine 4 hafta kala şampiyonluk yarışı kızışmaya başladı. Grupta 10 takım zirve mücadelesi verirken, Gümüşhane ile Altay 27 puana sahip olduğu görmekteyiz. Sırasıyla Bandırma, Kırıklareli, Sakarya, Niğde Belediyespor, Bugsaş, Hacettepe ve Zonguldak Kömürspor’a kadar takımların şampiyonluk şansları devam ediyor.

21 Kas 2017 - 15:27 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.