Şanlıurfaspor seri peşinde

PTT 1. liginde mücadele eden Şanlıurfaspor yarın deplasmanda komşu takım Gaziantep BBSK ile karşı karşıya gelecek. Şanlıurfaspor geçen hafta aldığı

PTT 1. liginde mücadele eden Şanlıurfaspor yarın deplasmanda komşu takım Gaziantep BBSK ile karşı karşıya gelecek. Şanlıurfaspor geçen hafta aldığı Balıkkesir galibiyeti ile seriyi sürdürmek istiyor.Gaziantep Kamil Ocak Stadyumunda oynanacak olan karşılaşmayı Trabzon bölgesinden Bülent Birincioğlu yönetecek. Birincioğlu’nun yardımcılıklarını Mehmet Metin ve Samet Çavuş yapacak. Maçın 4. Hakemi ise Halil Sayın olacak.Şanlıurfaspor geçen hafta hafta evinde ağırladığı Balıkesirspor’u 2-0 mağlup etmeyi başarmıştı. Sarı yeşilliler 10. Haftaya girilirken, 11 puan ile kendisine 11. Sırada yer buldu. Gaziantep BBSK ise geçtiğimiz hafta deplasmanda 1461 Trabzonspor’u 2-1 mağlup etmeyi başardı. Gaziantep Temsilcisi 10. Haftaya 17 puan ile 3. Sırada girdi.

27 Eki 2015 - 10:33 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.