Şanlıurfaspor Seçmelerinde Viranşehir Rekor Kırdı

Şanlıurfaspor alt yapı seçmeleri devam ederken Viranşehir İlçesinde yapılan seçmelere 110 futbolcu katılarak rekor kırdılar.

Şanlıurfaspor alt yapı 13 ilçede düzenlemiş olduğu seçmeler tüm hızıyla devam ediyor. Seçmelerin ilkini Akçakale İlçesinde gerçekleştiren Şanlıurfaspor daha sonra Birecik, Suruç, Ceylanpınar ve Viranşehir ilçesinde yapıldı.

Viranşehir İlçesinde yapılan seçmelerle ilgili Şanlıurfaspor eski futbolcusu Mehmet Altun Urfanatik Gazetesine yaptığı açıklamada 110 kişi ile seçmelere katılan Viranşehir gençleri rekor kırdığını söyledi.

Altun, “Şanlıurfaspor altyapı ilçe seçmelerimiz 110 kişilik rekor bir katılımla Viranşehir ilçemizde sona erdi. Bize yardımcı olan Viranşehirspor başkanı İsmail Aksu’ya Viranşehirspor antrenörleri Garip Çarbay, Eyüp Sürme, Eşref Alkan ve Mehmet Sürme’ye teşekkür ederiz.” Dedi.

Ayrıca ilçelerimizde bizlere yardımcı olan yetkililerimize ve hocalarımıza sonsuz teşekkür ederiz, seçmeleri kazanan futbolcularımız en kısa sürede arayıp gerekli işlemleri başlatacağız. Kazanan tüm futbolcularımıza hayırlı olsun dileğinde bulundu.

28 Tem 2017 - 09:13 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.