Şanlıurfaspor, Pendikspor Maçına Hazır

Şampiyonluğun en güçlü adayı olan Şanlıurfaspor yarın deplasmanda oynayacağı Pendikspor maçının hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla

Şampiyonluğun en güçlü adayı olan Şanlıurfaspor, yarın deplasmanda oynayacağı Pendikspor maçının hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamladı.

TFF 2. Lig Beyaz Grupta 55 puanla 2. Sırada yer alan Şanlıurfaspor, ligin 31. Haftasında karşılaşacağı Pendikspor maçının hazırlıklarını bugün Tuzla Belediye Stadı’nda yaptığı idmanla tamamladı. Teknik Direktör Ahmet Taşyürek yönetiminde düz koşu ile başlayan antrenman, ısınma hareketleri ile devam etti. 5’e 2 dar alanda pas çalışması yapan ve ardından yarım sahada oyun oynayan Sarı-Yeşilliler, idmanı çıkış çalışmalarıyla noktaladı.

Yaklaşık 1 saat süren idmanı Şanlıurfaspor Kulüp Başkan Vekili M. Giray Küçük ve Kulüp As Başkanı Hasan Kaya da izledi.

Bu arada sakatlığından dolayı uzun zamandır takımdan ayrı çalışan Artun Akçakın, takımla birlikte bugün çalışmalara katıldı. Takımda, sarı kart cezalısı olan Feridun Kıroğlu’ndan başka eksik bulunmuyor.

13 Nis 2018 - 14:16 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.