Şanlıurfaspor, Pendikspor Maçı Hazırlıkları Başladı

Şanlıurfaspor ligin 31. Haftasında deplasmanda oynayacağı Pendikspor maçının hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürüyor.

TFF 2. Lig Beyaz Grupta haftayı Hacettepe galibiyeti ile kapatarak 55 puanla lider Gümüşhanespor’un 2 puan gerisinde 2. Sırada yer alan Şanlıurfaspor, gözünü liderlik koltuğuna dikti. Ligin 31. Haftasında deplasmanda Pendikspor ile oynayacak olan Sarı-Yeşilli ekip, bu maça yoğun bir şekilde hazırlanıyor. Bugünkü antrenmana fitness salonunda yapılan çalışma ile başlayan oyuncular, daha sonra idmana sahada devam etti. Teknik Direktör Ahmet Taşyürek yönetiminde yapılan antrenmanda; 5’e 2 dar alanda pas çalışması yapan oyuncular, ardından taktiksel oyun oynadı. İdman, bireysel çalışmalarla sona erdi.

10 Nis 2018 - 17:54 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.