Şanlıurfaspor Lige Odaklandı

TFF Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta şampiyonluk mücadelesi veren Şanlıurfaspor sezona deplasmanda Niğde Belediyespor ile oynayacağı ilk maça odaklanmaya başladı.

2017 – 2018 yılında başlayacak futbol sezonunda 2 ve 3. Lig fikstürü çekildi. 2. Lig beyaz grupta mücadele edecek olan Şanlıurfaspor ilk maçını deplasmanda Niğde Belediyespor ile oynayacak.

18 takımın yer aldığı Beyza grubun iddialı takımlarından Şanlıurfaspor yönetimi fikstürü değerlendirdi. Yapılan fikstür çekiminden sonra ilk maçını deplasmanda Niğde Belediyespor ile oynamanın büyük avantaj değerlendiren Yöneticiler, her şeye rağmen biz yolumuza bakacağız. Şanlıurfaspor bir çok zorlukları aşarak istediği yerlere gelecektir.

İlk maçımızı deplasmanda Niğde Belediyespor ile oynadıktan sonra igin ikinci hastasında kendi evimizde oynayacağımız Nazilli Belediyespor maçıyla taraftarlara merhaba diyeceklerini söylediler.

KAMP ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Yeni sezona iddialı başlamak isteyen Şanlıurfaspor ilk etap kampı olan Kocaeli Kartepe kampını tamamlayarak hiç ara vermeden 2. Etap kampa başladı. 2. Etap Kampını Erzurum’da sürdüren Şanlıurfaspor bol bol enerji depoluyor.

Şanlıurfaspor yeni teknik direktörü Ali Tandoğan kampa katılarak ilk alışmasına başladı. Futbolcularla tanışarak neler yapılacağı konusunda fikir alış verişinde bulundular.

Erzurum kapından sonra Şanlıurfaspor teknik direktör Ali Tandoğan nezaretinde 3. Etap kamp için Bolu’da çalışmalara başlayacak.

BEYAZ GRUPTA BİRBİRİNDEN GÜÇLÜ TAKIMLAR BULUNUYOR

Şanlıurfaspor’un yer aldığı 2. Lig beyaz grupta güçlü takımlar bulunmaktadır. 18 takımın yer aldığı grupta Şanlıurfaspor favori olan gösteriliyor. Geçtiğimiz sezon Şanlıurfaspor gibi TFF 1. Ligine veda eden Bandırmaspor ve Karşıyaka takımları da yer almaktadır.

Yılar önce Şanlıurfaspor ile aynı grupta mücadele eden Kahramanmaraş’ta beyza grupta bulunuyor. 18 takımın mücadele edeceği beyaz grupta sezon sonunda ilk sırayı alan takımlar TFF 1. Ligine yükselecekler.

Ligi 2. Sırada tamamlayan ekipler play off oynayacak. 16, 17 ve 18. Sırada ligi tamamlayacak olan takımlar bir alt lige düşecekler.

28 Tem 2017 - 08:57 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.