Şanlıurfaspor Layık Olduğu Yere Gelecek

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim Şanlıurfaspor'un gerçek yerinin burası olmadığını ve takımın başarısı için çalışmalarının son

Türkiye Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor yeni sezon için kolları sıvadı. Yapılan kongreden sonra takımın başına İşadamı Emin Yetim geçmesinden sonra iç ve dış transfer çalışmaları başladı.

İç ve dış transfer çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürdüklerini Urfanatik’e anlatan Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim, gerçekten Şanlıurfa’nın yeri burasının olmadığını ve Süper lig olduğunu söyledi.

Yetim, “Şanlıurfaspor İsmail Bağıban başkanlığından sonra boşalan başkanlık koltuğuna ben geçtim. Ben o koltuğa oturduğumda gerçekten takımın ve kulübün durumu iyi değildi ve lig sonunda kümeye düştü.

Daha sonra kongre yapıldı ve kulübe bir çok adayım olduğunu gördük. Fakat bu adaylar kongreye gelmeyerek, tek liste halinde gidilen kongrede delegeler beni seçerek o koltuğa oturmuş oldu.

Şimdi ise Şanlıurfaspor’u üst liglere nasıl çıkaracağımızın hesaplarını yapmaktayız. İlk önce takımın başına teknik direktör İsmet Taşdemir’ı getirerek yol haritamızı çizdik. Bizim ve hocamızın verdikleri raporlarla şimdiye kadar 14 futbolcu ile masaya oturduk ve transfer çalışmalarımız bu şekilde devam ediyor” dedi.

YETİM: DIŞ TRASNFERDE KALİTELİ TRASNFERLER YAPACAĞIZ

Şanlıurfaspor dış transferde kaliteli futbolcularla dirsek temasına bulunduklarını söyledi.

Yetim, “Bize sunulan transfer listesindeki isimlere baktığımızda gerçekten birbirinden kaliteli futbolcuların olduğunu gördük. Bizde bu futbolcularla yakın temasa geçip takıma kazandırmak için çalışmalarımızı südrüyoruz.

Ramazan Bayramından sonra takım iskeletinin yavaş yavaş ortaya çıkarmak için uğraş veriyoruz. Bu uğraş sonucunda kazanan Şanlıurfaspor olacaktır” dedi.

BAYRAMDAN SONRA KAMP ÇALIŞMALARINA BAŞLAYACAĞIZ

Yeni sezon öncesi çalışmalarının devam ettiği Şanlıurfaspor Ramazan Bayramından sonra kamp çalışmaları programı netlik kazanacaktır.

Teknik direktör İsmet Taşdemir’in vereceği raporu doğrultusunda Şanlıurfaspor 2 kamp dönemi geçirmeyi hedefliyor.

22 Haz 2017 - 08:47 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.