Şanlıurfaspor kongresine yoğun ilgi

Yeni sezonda 2. Lig'de mücadele edecek olan Şanlıurfaspor yeni yönetimini belirlemek için kongreye gidiyor.

Şanlıurfaspor kongresine yoğun ilgi
Şanlıurfaspor kongresine yoğun ilgi
Video için play'e tıklayın

Yaklaşık 1100 delegesi bulunan Şanlıurfaspor kongresine delegelerin katılım gösterdikleri görülüyor. Şanlıurfaspor olağan kongresinde yeni kulüp başkanını seçmek için saat 10.00 itibariyle Haliliye ilçesi Esentepe Mahallesindeki Büyükşehir Belediyesi Konferans salonunda delegeler bir araya gelmeye başladı. kongrede Yaklaşık bin 100delege oy kullanacak. Delegelerin büyük bir çoğunluğunun kongreye katıldığı görüldü.

Bugün Urfacity AVM’de yapılan kongreye delegeler yoğun ilgi gösterirken çoğunluğun sağlanarak kongrenin yapılacağı belirtiliyor. Şanlıurfa Valisi Güngör Azin Tuna'nın gelmesiyleSaat 10:00'da başlaması gereken kongre yaklaşık 1,5 saat rota yaparak başlandı.

Kongreye Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'de katıldı.Dilek ve Temenni bölümünde söz alan Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Şanlıurfasporeski yöneticilerinden Tahir Gülebak, yeni seçilecek olan yönetime seslendi. Taşıya suyla değirmenin dönmeyeceğini hatırlatan Gülebak, "Alt yapısı olmayan bir takım her zaman düşmeye mahkumdur. Yıllardır hep paramızı menajerlere verdik. Kendi öz evlatlarımızı elimizin tersiyle ittik. Hep cepten harcama yaptık ve takım kümeye düştü.

Bugünden itibaren seçilecek olan yönetim alt yapıya önem vermesini ve yapılacak olan transferlerde dikkatli olmalarını konusunda yönetimi uyardı.

11 Haz 2017 - 10:43 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.