Şanlıurfaspor Kömür’e Bileniyor

Hafta sonu deplasmanda oynayacağı Zonguldak Kömürspor maçının hazırlıklarına moralsiz bir şekilde hazırlanan Şanlıurfaspor kazanmaktan başka bir şey d...

Hafta sonu deplasmanda oynayacağı Zonguldak Kömürspor maçının hazırlıklarına moralsiz bir şekilde hazırlanan Şanlıurfaspor kazanmaktan başka bir şey düşünmüyor.

Şampiyonluk yolunda geçtiğimiz hafta kendi evinde oynadığı lider Gümüşhanespor karşısında maçın uzatmalarında kalesinde gördüğü golle maçı 1-1 tamamlayan Şanlıurfaspor şampiyonluk yolunda ayağına kadar gelen kısmeti elinin tersiyle geri çevirerek, bu hafta deplasmanda oynayacağı Zonguldak Kömür maçının hazırlıklarına başladı.

Ligin bitimine 2 hafta kala 2. Lig Beyaz Grupta şampiyonluk yarışı kızışırken, 61 puanla Gümüşhenespor liderliğini sürdürdü. 60 puanla 2. Sırada yer alan Altayspor bu hafta Pendik deplasmanına çıkacak.

59 puanla 3. Sırada yer alan Şanlıurfaspor bu hafta deplasmanda Zonguldak Kömürspor ile oynadıktan sonra ligin son haftasını kendi evinde oynayacağı Kahramanamaraşspor maçıyla ligin noktalayacak.

ŞAMPİYONLUK YARIŞI SON HAFTAYA KADAR SÜRECEK!

Hedef TFF 1. Ligi yolunda şampiyonluk mücadelesi veren 2. Lig Beyaz grupta 5 takım arasında devam eden şampiyonluk yarışı son haftalara kadar devam edecek. ligin bitimine 2 hafta kalmasına rağmen ligde heyecan tüm hızıyla devam ediyor.

Lider Gümüşhanespor bu hafta kendi evinde Nazilli Belediyespor ile oynadıktan sonra sezonun son haftasını deplasmanda Altay ile oynayacak. Bu müsabaka Şanlıurfaspor açısında büyük önem taşıyor.

Lider Gümüşhanespor’un 1 puan gerisinde 60 puanla 2. Sırada yer alan Altayspor bu hafta Pendik deplasmanına çıkacak. Pendikspor mücadelesinden sonra Altayspor son haftaya hayati maçı olan Gümüşhanespor karşısına çıkacak.

Ligde şampiyonluk şansını sürdürebilesi için 59 puanla 3. Sırada yer alan Şanlıurfaspor son iki hafta maçını mutlak kazanmak zorundadır. Grupta şampiyonluğu son hafta maçı belirleyecek.

ŞANLIURFASPOR

KÖMÜR’E BİLLENİYOR”

Ligde son 2 haftaya girilirken, Şanlıurfaspor bu hafta deplasmanda oynayacağı Zonguldak Kömürspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. GAP vadisi tesislerinde hazırlıklarını sürdüren sarı yeşilliler güne ısınma ve kültür fizik hareketleriyle başladı. Çalışma daha sonra dar alanda isabetli paslaşmayla devam etti.

Geçtiğimiz hafta lider Gümüşhanespor karşısında yaptığı hatalı değişiklikle bir şehrin kaderiyle oynayan Şanlıurfaspor teknik direktörü Ahmet Taşyürek idmanda zaman zaman futbolcuları uyararak görevlerini en iyi şekilde yerine getirmelerini istedi.

Pazar günü deplasmanda oynanacak olan Zonguldak Kömürspor ile Şanlıurfaspor maçı saat: 15.30’da başlayacak.

25 Nis 2018 - 14:13 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.