Şanlıurfaspor Kesenin Ağzını Açtı

Şanlıurfaspor Delegelerin güvenoyunu aldıktan sora Kulüp Başkanlık koltuğuna oturan Emin Yetim yeni sezon için transfer çalışmasına başlayarak 12

class63
Haber albümü için resme tıklayın

Şanlıurfaspor iç ve dış transfer çalışmalarına başladı. 5 sezon mücadele ettiği TFF 1. Liginden 2. Lige düşen Şanlıurfaspor tekrar çıkmak için kolları sıvadı.

Yapılan kongreden sonra delegelerin güvenoyuna alarak Şanlıurfaspor başkanlığına seçilen Emin Yetim’in beraberindeki yönetim çalışmalara başladı. İlk transferi takımın başına İsmet Taşdelen’i getirerek transfere başlayan Şanlıurfaspor şimdiye kadar 12 futbolcu ile sözleşme imzaladığı öğrenildi.

BAŞKAN YETİM 12 FUTBOLCU İLE ANLAŞTIKLARINI SÖYLEDİ

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'da kulüp başkanı Emin Yetim, 12 futbolcuyla anlaşma sağladıklarını belirterek, gelecek hafta sözleşme imzalayacaklarını söyledi.

Yetim, düzenlediği basın toplantısında, geçen hafta Pazar günü yaptıkları kongreye camianın gösterdiği yoğun ilgiye teşekkür etti.

Bu sezon düştükleri TFF 1. Lig'e gelecek yıl tekrar çıkmak için yoğun çaba gösterdiklerini ifade eden Yetim, sarı-yeşilli ekibin hak ettiği yere gelebilmesi için üzerlerine düşen görevi yapacaklarını anlattı.

Transferde ciddi bir hamle yaptıklarını vurgulayan Yetim, "Futbolcularımızdan sözleşmeleri devam edenler var, bir de bizim gönderdiklerimiz bulunuyor. Bazı futbolcularımızın da takımda kalma talepleri var, bunları iyice değerlendireceğiz. Gelecek sezon için 12 futbolcuyla anlaşma sağladık, en geç 10 gün içerisinde mukavele imzalamayı planlıyoruz. Takımımızın iskelet kadrosunu kurarak bir an önce çalışmalara başlayacağız." diye konuştu.

TEK HEDEF 1. LİG

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim yaptığı açıklamada tek hedeflerinin 1. Lig olduğunu söyledi.

Şanlıurfaspor’un gerçek yerinin burasının olmadığını belirten Yetim, “Yönetim olarak takımı tekrar 1. Lige çıkarmak için adeta seferberlik ilan ettik. Gerçekten yerimiz burası değil. Ama Allahın izniyle birlik ve beraberlik içinde kenetlenerek Şanlıurfaspor’u şampiyonluğa taşıyacağız” dedi.

17 Haz 2017 - 08:44 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.