Şanlıurfaspor Karagümrük’ü Yakacak

Şampiyonluğa doğru adım adım ilerleyen 2. Lig Beyaz Grubu takımlarından Şanlıurfaspor bu hafta Mardin'de oynayacağı Fatih Karagümrük A.Ş. karşısında

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Şanlıurfaspor Hafta sonu kendi evinde oynayacağı Fatih Karagümrük maçının hazırlıklarına bugün başlayacak.

Geçtiğimiz hafta lider Altay ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak büyük avantaj yakalayan Şanlıurfaspor bu avantajını lig sonuna kadar sürdürerek mutlu sona ulaşmak istiyor.

Altay karşısında çok iyi mücadele ettiklerini ve hakemin yanlış karalarına karşı sahadan istedikleri sonucu alarak taraftarlarını sevindiren Şanlıurfaspor teknik direktörü Ali Tandoğan maç hakkında şunları söyledi.

Tandoğan, “Altay karşısında futbolcuları kazanmak için ellerinden geleni yaptılar. Fakat hakemin haksız yere verilen penaltıyı anlamış değilim. Verilen penaltıyı herkes gördü. İnanın ki ben futbol hayatımda böyle bir penaltıyı görmedim.

Fakat biz yine oyundan kopmadık. Verilen görevi futbolcularım fazlasıyla yerine getirdiler. Bizi destekleyen taraftarlarımıza ve futbolcularımıza çok teşekkür ederim.” Dedi.

ŞANLIURFASPOR

4, KARAGÜMRÜK 12. SIRADA

Spor Toto 2.lig Beyaz grupta 3. Hafta maçları geride kalırken, Şanlıurfaspor’un mağlubiyeti bulunmuyor.

Lige Niğde Belediyspor galibiyetiyle başlayan Şanlıurfaspor ardından kendi evinde Nazilli Belediyespor’u aynı skorla 2-0 mağlup ederek ligin ikinci haftasını da kayıpsız geçirdi.

Ligin üçüncü haftasında Şanlıurfaspor deplasmanda Altay ile 1-1 berabere kaldı. Bu beraberlikten sonra ligin 3. Haftası geride kalırken Şanlıurfaspor 7 puanla 4. Sırada bulunuyor.

Ligde inişli çıkışlı bir grafik çizen Fatih Karagümrük A.Ş. takımı üçüncü haftada sonra 3 puanla 12. Sırada yer alıyor.

Sezona 2-1’lik kendi evinde Gümüşhane mağlubiyetiyle başlayan Fatih Karagümrük A.Ş. ardından deplasmanda Zonguldak Kömürspor’a 1-0 mağlup oldu. İlk iki haftayı puansız kapatan Fatih Karaümrük A.Ş. takımı ligin üçüncü haftasında kendi evinde grubun güçlü ekiplerinden Kahramanmaraşspor’u 3-0 mağlup ederek ilk galibiyetini almış oldu.

Spor Toto Beyaz Grupta oynanacak olan 4. Hafta maçları şöyle : Gümüşhanespor - Sbs İnşaat Kırklarelispor, Şanlıurfaspor - Fatih Karagümrük A.Ş., Hacettepe Spor – Silivrispor, Zonguldak Kömürspor - Fethiyespor , Nazilli Belediyespor – Altay, Karşıyaka - Niğde Belediyespor, Kahramanmaraşspor A.Ş. - Konya Anadolu Selçukspor, Bugsaş Spor A.Ş. – Bandırmaspor, Pendikspor - Sakaryaspor A.Ş.

20 Eyl 2017 - 09:39 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.