Şanlıurfaspor Hazırlıklarını Tamamladı

Şanlıurfaspor Pazar günü (yarın) sahasında oynayacağı Gümüşhanespor maçının hazırlıklarını bugün yaptığı ter idmanı ile tamamladı.

Uğur
Haber albümü için resme tıklayın

Şanlıurfaspor, Pazar günü (yarın) sahasında oynayacağı Gümüşhanespor maçının hazırlıklarını bugün yaptığı ter idmanı ile tamamladı.

TFF 2. Lig Beyaz Grubun 32. Haftasında yarın saat 15.30’da 11 Nisan Stadyumu’nda Gümüşhanespor ile seyircisiz oynayacak olan Sarı-Yeşilli takım, bu maçın hazırlıklarını tamamladı. Teknik Direktör Ahmet Taşyürek yönetiminde düz koşu ile başlayan antrenman, ısınma hareketleri ile devam etti. 5’e 2 dar alanda pas çalışması yapan ve ardından yarım sahada oyun oynayan Sarı-Yeşilliler, idmanı çıkış çalışmalarıyla noktaladı. Takımda, cezalı ve sakat oyuncu bulunmuyor.

Antrenmanın ardından teknik heyet ve oyuncular kol kola girerek, ‘Urfaspor’ tezahüratı yaptı.

Bu arada Gümüşhanespor 60 puanla 1. Sırada yer alırken, Şanlıurfaspor ise 58 puanla 2. Sırada bulunuyor.

21 Nis 2018 - 13:06 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.