Şanlıurfaspor Gümüşhanespor Maçının Hazırlıklarını Sürdürüyor

Şanlıurfaspor Play-Off çeyrek final 2.Şanlıurfaspor Gümüşhanespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Şanlıurfaspor, TFF 2. Lig Beyaz Grup Play-Off çeyrek finalde Gümüşhanespor ile oynayacağı rövanş maçını 14 Mayıs Pazartesi günü saat 16.00’da deplasmanda oynayacak. İlk maçta sahasında Gümüşhanespor ile 2-2 berabere kalan sarı-yeşilli ekip, turu geçebilmek için bu maça mutlak galibiyetle hazırlanıyor. Bugünkü antrenmana düz koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan Urfaspor, daha sonra 5’e 2 dar alanda pas çalışması yaptı. Teknik Direktör Ahmet Taşyürek yönetiminde yapılan idman, taktik çalışma ile sona erdi. Antrenmanı Şanlıurfaspor Kulüp Başkan Vekili M. Giray Küçük de izledi.

Bu arada Şanlıurfaspor, Play-Off karşılaşması için yarın Gümüşhane’ye gidecek.

12 May 2018 - 19:07 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.