Şanlıurfaspor, Giresunspor’a karşı

Şanlıurfaspor Giresunspor'a karşı

Şanlıurfaspor ligin 3. Haftasında Giresunspor ile karşı karşıya geliyor.

Şanlıurfa GAP Arena Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşma Cumartesi günü saat 20.00’da başlayacak. Lige verilen milli arayı iyi değerlendiren Şanlıurfaspor Giresunspor maçında mutlak galibiyet hedefliyor.

İKİ TAKIM ARASINDA EŞİTLİK VAR

Şanlıurfaspor tarihinde Giresunspor ile 18 kez karşı karşıya geldi. Sarı yeşilliler oynanan 18 karşılamadan 7 galibiyet, 4 beraberlik, 7 mağlubiyet ile ayrıldı.

EN FARKLI SKORLAR

Şanlıurfaspor, tarihinde Giresunspor’a karşı en farklı mağlubiyetini 7-0’lık skor ile aldı. 1980/1981 sezonunda Giresun’da oynanan karşılaşmayı ev sahibi ekip 7-0 kazanmasını bildi.

Sarı yeşilliler ise 1979/1980 sezonunda Şanlıurfa’da oynanan karşılaşmayı 4-1 kazandı.

O FUTBOLCULAR

Bu hafta Şanlıurfaspor ile Giresunspor karşı karşıya geliyor. İki takımda da bir dönem diğer takımın formasını giyen futbolcular bulunuyor.

Giresunspor’da Volkan Okumak ve Youssef Yeşilmen, bir dönem Şanlıurfaspor forması da giymişti.

Şanlıurfaspor’da ise İsmail Dinler, Ramazan Sal, Abdulaziz Solmaz, Alican Karadağ ve Fevzi Özkan bir dönem Giresunspor formasını giydi.

07 Eyl 2016 - 12:09 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.