Şanlıurfaspor Galibiyet Serisini Sürdürmek İstiyor...

Şanlıurfa'yı Erkekler Bölgesel Basketbol liginde temsil eden yarın grupta zorlu bir maça çıkacak olan Şanlıurfaspor basketbol takımı rakibini

Şanlıurfa’yı Erkekler Bölgesel Basketbol liginde temsil eden yarın grupta zorlu bir maça çıkacak olan Şanlıurfaspor basketbol takımı, rakibini yenip liderliğini korumak istiyor.

Grupta 4 puan ve averajla lider olan sarı yeşilli ekip grubun kendisi ile birlikte en güçlü ekibi karşısında galip gelerek, liderliğini korumak istiyor.

Gaziantep Zirve Üniversitesi ile Cuma günü Saat 15:00’te Üniversite spor salonunda karşı karşıya gelecek olan Şanlıurfaspor, maçın hazırlıklarını bitirerek, Gaziantep’e hareket etti.

Şanlıurfaspor basketbol takımı Menajeri İbrahim Aybar, Zirve Üniversitesini yenerek liderliklerini pekiştirmek istediklerini belirterek, “Bu maç bizim için çok önemli bir karşılaşma, grupta en güçlü takımlarından birisi eğer bu maçı kazanırsak, gruptan lider olarak çıkacağız ve diğer gruplarda işimiz daha kolay olacak” dedi.

Aybar, maçın Cuma gününe alınması ile ilgili olarakta “Gaziantep ekibi üniversite takımı olduğu için öğrencilerden oluşan seyirci potansiyelini kullanacak ve bize baskı kuracaklar, normalde tüm maçlar hafta sonu oynanıyor, ama bu maçı Zirve Üniversitesi Cuma gününe aldı, küçük bir üniversite salonunda oynanacak maçta seyircilerinin desteğini arkalarına almak için bu yola başvurdular” diye konuştu.

Şanlıurfaspor’un tecrübeli basketbolcusu Fırat Aydemir ise, maça çok iyi hazırlandıklarını ve maçı kazanacak güze sahip olduklarını belirtti.

Aydemir, maçın kazanılması halinde Şanlıurfaspor basketbol takımının grubu büyük ölçüde lider tamamlayacağını ve önünün açılacağını kaydetti.

Turgay Tatlı ise, Kimseyi gözlerinde büyütmediklerini ve Şanlıurfaspor’unda çok kaliteli isimlerden oluştuğuna dikkat çekerken, İnşallah bu maçı kazanarak Şanlıurfa’ya döneriz dedi.

Şanlıurfaspor’da cezalı oyuncu bulunmazken, Mersin’de yapılan hazırlık maçında sakatlanan Baver Yücesoy takımdaki yerini alamayacak.

Öte yandan, Cuma günü Gaziantep Zirve Üniversitesi spor salonunda Zirve Üniversitesi Basketbol takımı ile karşılaşacak olan Şanlıurfaspor basketbol takımı Gaziantep’e hareket etti. Karşılaşma saat 15:00’te başlayacak.

#

05 Ara 2013 - 00:00 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.