Şanlıurfaspor'dan Flaş Hacettepe Açıklaması

Şanlıurfaspor'dan Hacettepespor maçında Protokol tribününde yaşanan olaylar ile ilgili basın açıklaması yapıldı.

fanatik urfalı
Haber albümü için resme tıklayın

Şanlıurfaspor’dan Yapılan Açıklamada, Dünyanın en eski medeniyetler şehri, aynı zamanda Türkiye’nin en centilmen ve misafirperver ili olan Şanlıurfa’da dün oynanan Şanlıurfaspor-Hacettepespor karşılaşması sonrası Protokol tribününde yaşanmış bireysel ufak çaplı olayları öncelikle kınıyor ve tasvip etmiyoruz.

Bugün Hacettepespor kulübü resmi kaynaklarından yapılan yazılı açıklamada ilimizi aşağalayıcı şekilde söz edilmesinden dolayı kendilerini nezakete davet ediyor, Şanlıurfa’nın Kültür, Sanat, Misafirperver ve İstiklal madalyalı bir şehir olduğunu hatırlatmak istiyoruz.

Devletini Milletini, vatanını, bayrağını canını verecek kadar seven 2 milyon nüfuslu bir şehir hakkında yazılan ve sanki Şanlıurfa 11 Nisan stadında savaş varmış izlenimi yaratan Hacettepespor Kulübü’nü saygıya ve doğruları söylemeye davet ediyoruz.

Karşılaşmanın başından sonuna kadar herhangi bir taşkınlık ve olayın olmadığı karşılaşmada mağlup olmanın üzüntüsü ve stresi ile protokol tribününde kulübümüz aleyhine küfürler ve hakaretler yağdıran, Şanlıurfaspor’un şampiyonluğunu engellemek için elimizden geleni yapacağız diyen, bundan sonraki haftalarda Şanlıurfaspor’un rakiplerine maçı hediye edeceğiz diyen, Hacettepespor kulübü yöneticileri Şanlıurfalılar tarafından sadece sözlü tepki ile protesto edilmiş ve yaptıkları provakasyonların karşılığını alamamışlardır.

İki takım içinde çok kritik bir karşılaşma olması nedeniyle Şanlıurfaspor kulübü ve Şanlıurfa Emniyeti gereken önlemleri almış ve maç süresi boyunca tribünlerden herhangi bir olumsuzluk yaşanmamıştır.

18 Kasım 2017 tarihinde Ankara’da oynanan Hacettepespor-Şanlıurfaspor karşılaşmasında 37 bin kişilik stada sadece 70 taraftarımız alınmış, kulüp başkanımız Emin Yetim ve Başkan vekilimiz Mehmet Giray Küçük maçı taraftarların arasında izlemek zorunda kalmış, maç sonundada her türlü hakaret ve saldırılara maruz kalmış bir kulüp olarak Şanlıurfa’ya gelen tüm takımlara Hacettepespor kulübünü karşıladığı gibi misafirperverce karşılanmış ve yolculanmıştır.Hacettepespor kulübü tarafından Şanlıurfa 11 Nisan stadında oynanan karşılaşma için Türk futbolunda kara leke olarak lanse edilen yazılı açıklama’nın Türk futbolu için kara bir leke olduğunu ifade etmek istiyoruz.Dedi

10 Nis 2018 - 13:13 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.