Şanlıurfaspor'da Taşdemir Devri Resmen Başladı

Yapılan kongrede Delegeler Şanlıurfaspor'u 'Emin” Ellere teslim ederek daha önce anlaşmaya vardığı Teknik Direktör İsmet Taşdemir ile resmi

Geçen sezon Ankaragücü ile şampiyonluk yaşayan İsmet Taşdemir kendisini sarı yeşilli renklere bağlayan imzayı attı ve çalışmalara başladı.

Kulüp Başkanı Emin Yetim, yönetim kurulundan Ahmet Ekinci ve Mehmet Reşat Toprak'ın da yer aldığı imza töreninde konuşan TeknikDirektör İsmet Taşdemir, Şanlıurfaspor'a geldiği için mutlu olduğunu belirtirken, "Şanlıurfa gibi büyük bir camiada çalışmaktan onur duyuyorum. İnşallah bu sezon hak ettiğimiz yerde olmak için elimizden gelen herşeyi yapacağız" dedi.

Kulüp Başkanı Emin Yetim ise Şanlıurfaspor kulübü olarak bu ligde misafir olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Hiç ara vermeden kongremizi yaptık ve Teknik direktörümüz ile sözleşmemizi imzaladık. bir an önce çalışmalara başlayarak lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Kendini kanıtlamış bir hoca ile anlaştık. Şanlıurfaspor kulübü ve hocamız için inşallah hayırlısı olur" diye konuştu.

13 Haz 2017 - 08:14 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.