Şanlıurfaspor'da Şok! 4. istifa da geldi

Şanlıurfaspor 2. Başkanı Kemal Süt Yönetim Kurulu Üyesi Oktay Doğan ve Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Serkan Aytaç'ın ardından Kadir Kılıçoğlu'da

Şanlıurfaspor yönetimin kurulu üyesi Kadir Kılıçoğlu, Şanlıurfaspor’dan istifa eden 4. isim oldu.

Şanlıurfaspor 2. Başkanı Kemal Süt, Yönetim Kurulu Üyesi Oktay Doğan ve Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Serkan Aytaç'ın ardından Kadir Kılıçoğlu'da istifasını açıklayan 4. İsim oldu.

Kılıçoğlu’da istifasını neden olarak Tugay Kerimoğlu ve yardımcılarını gösterdi.

Kılıçoğlu Şanlıurfaspor yönetimine sunduğu istifa dilekçesinde şu ifadeleri kullandı;

“19.07.2015 tarihinde yapılan Şanlıurfaspor Kulübü kongresinde seçilmiş olduğum Şanlıurfaspor Kulübü Yönetim Kurulu üyeliğimden kulübün içinde bulunduğu sportif başarısızlık, iyi yönetilememesinden ve özellikle Teknik Direktör Tugay Kerimoğlu ile Sportif Direktör Sedat Yeşilkaya’nın takıma verdikleri zararlardan, 17 maçta sadece 2 galibiyet alınabilmesine rağmen Şanlıurfasporumuzun içinde bulunduğu zor günleride göz önünde bulundurarak susarak takımımıza destek olmaya devam ettim ama bolu spor karşılaşması sonrası ilk günden beri bizimle birlikte yürüyen şanlı taraftarımıza ve yerel basınımıza yapılan çirkin davranışları, bu şehrin evlatlarına yapılan bu saygısızlığı asla kabul edemem hiç kimse Şanlıurfa’dan Şanlıurfa spordan büyük değildir ve maaşını Urfalılardan alan maaşlı elemanlarının Urfalılara hakaret etmesi benim için bardağı taşıran son damla olmuştur. ayrıca mevcut durumdan Şanlıurfa spor Kulübünün daha fazla zarar görmemesi adına detaylı açıklamalarımı sezon sonu yapacağımı bildirerek üzüntü ile istifa ettiğimi tüm kamuoyunun bilgisine sunarım.”

29 Şub 2016 - 11:28 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.