Şanlıurfaspor Çalışmalarına Hız Verdi

Ligde telafisi olmayan maçlara çıkacak olan 2. lig Beyaz grupta şampiyonluk mücadelesi veren Şanlıurfaspor çalışmalarına hız verirken kalan maçlarını

BABAMURAT
Haber albümü için resme tıklayın

Ligde telafisi olmayan maçlara çıkacak olan 2. lig Beyaz grupta şampiyonluk mücadelesi veren Şanlıurfaspor çalışmalarına hız verirken, kalan maçlarını kazanmak ve zirveye çıkmak için kolları sıvadı.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Bugasaşspor ile golsüz berabere kaldıktan sonra gözlerini Pazar günü kendi evinde oynayacağı Hacettepe maçına çeviren Şanlıurfaspor bu maçı kazanmak için kolları sıvadı.

TFF 2. Lig Beyaz Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Şanlıurfaspor, ligin 30. Haftasında sahasında konuk edeceği Hacettepe maçına yoğun bir şekilde hazırlanıyor. Teknik Direktör Ahmet Taşyürek yönetiminde bugün yapılan antrenmana düz koşu ile başlayan Sarı-Yeşilli ekip, daha sonra ısınma ve koordinasyon hareketleri yaptı. Taktiksel oyun ve dar alan oyunuyla devam eden idman, bireysel çalışmalarla tamamlandı. Bu arada iki haftadır sakatlığından dolayı forma giyemeyen Artun Akçakın da, takımla birlikte çalışmalara başladı.

1 Saat 30 dakika süren antrenmanı Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim, Kulüp Başkan Vekili M. Giray Küçük, As Başkan Ahmet Bulut ve Genel Sekreter İ. Halil Haktankaçmaz izledi.

TARAFTARLARDAN TAM DESTEK

Şanlıurfaspor’a gönül veren taraftarlar grubu Şanlıurfaspor’a destek vermek için adeta onlarda kenetlendiler. Gerek içeride gerekse dışarıda oynayacakları müsabakalarda tam destek vereceklerini söyleyen taraftarlar derneği bu hafta oynanacak olan Hacettepe maçında tribünleri doldurarak, takıma destek olacaklarını bildirdiler.

Taraftarlar, “Ligin bitimine 5 hafta kaldı. Canımızdan çok sevdiğimiz Şanlıurfaspor’da bugünden itibaren daha çok destek vereceğiz. Bizim takımımız üzerinde halen bir takım oyun oynanmaktadır. Allahın izniyle biz bu oyunlar karşısında yıkılmadık ve dimdik ayaktayız. Bize oyun oynayanların karşına sezon sonunda şampiyon olarak çıkarak onlara gereken cevabı vereceğiz. Dediler.

Ayrıca taraftarlar Pazar günü oynanacak olan Hacettepe maçına bütün Şanlıurfa halkını beklediklerini söylediler.

05 Nis 2018 - 15:28 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.