Şanlıurfaspor Açıkladı: Yalan Ortaya Çıktı

Türkiye'yi sarsan ses kayıtlarının ortaya çıkmasından sonra yazılı bir açıklama yapan Gaziantep B.B.Spor eski kulüp başkanı Osman Toprak'ın

Şike sürecinde açıklama yapan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor eski başkanı Osman Toprak Kulüp Müdürü Nizamettin Sertkal’ın kulüple alakası olmadığını söylemişti.

Türkiye Futbol Federasyonun tarafından her yıl kulüplere gönderilen TFF 1. Lig el Kitabında Kulüp Genel müdürü olarak Nizamettin Sertkal’ın isminin yazıldığı ortaya çıktı.

Ses kayıtlarının ve fotoğrafların ortaya çıkması ile birlikte Şanlıurfaspor’un haksız yere küme düştüğü kamuoyu tarafından bilinirken, futbolcular ile şike görüşmesi yapan kişinin kulüp genel müdürü Nizamettin Sertkal olduğu anlaşılmıştı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor eski başkanı Osman Toprak ise geçen günlerde yaptığı yazılı açıklamada, bu olaylarla ilgisinin olmadığını ifade etmiş ve Nizamettin Sertkal’ın kulüp ile herhangi bir bağının bulunmadığını söylemişti. Osman Toprak, kulüp hakkındaki şike iddialarına ilişkin, ses kayıtlarında ismi geçen şahısların hiçbirinin kulübü temsile yetkili olmadığı ve kulüple hiçbir resmi bağının bulunmadığını bildirmişti.

TFF Tarafından her yıl düzenli olarak tüm kulüplere gönderilen el kitabında kulüple ilgili tüm bilgiler yer alıyor. Kitapta şike ile ilgili bahsi geçen Nizamettin Sertkal’ın Kulüp başkanlığını Osman Toprak’ın yaptığı geçen sezon Kulüp Genel Müdürü olarak ismin yer aldığı görülüyor.

18 Tem 2017 - 12:43 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.