Şanlıurfaspor 11 Haziran’da Kongreye Gidiyor

5 sezondur TFF 1. Liginde mücadele eden ve bu sezon kümeye düşen Şanlıurfaspor yönetimi olağan genel kurul toplantısı 11 Haziran 2017 Pazar günü saat

5 sezondur TFF 1. Liginde mücadele eden ve bu sezon kümeye düşen Şanlıurfaspor yönetimi olağan genelkurul toplantısı 11 Haziran 2017 Pazar günü saat : 10.00’da yapacak.

Önceki gün bir Tv kanalında konuşan Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim takıma kimin destek verdiğini ve kimin köstek olduğunu açıkladı.

Şanlıurfaspor Kulübü internet sitesinden alınan bilgilere göre Şanlıurfaspor olağan genel kurul toplantısını 11 Haziran 2017 Pazar günü saat 10:00'da Urfa City AVM konferans salonunda yapacak. Yeterli çoğunluk sağlanmadığı takdirde 1 hafta sonra 18 Haziran 2017 Pazar günü saat 10:00'da bu kez çoğunluk aranmaksızın yapılacağını duyurdu.

27 May 2017 - 18:36 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.