Şanlıurfaspor 1. Lige Dönmeli

CHP Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı Ahmet Budak Şanlıurfaspor'a yapılan haksızlığın çok açık olduğunu ve Şanlıurfaspor'un haklarını

CHP Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı Ahmet Budak Şanlıurfaspor’a yapılan haksızlığın çok açık olduğunu ve Şanlıurfa sporun haklarını savunacaklarını söyledi.

Ortaya çıkan şike ve teşvik kayıtları ile ilgili açıklama yapan Budak, çok açık şekilde görünüyor ki bu futbolcular şike yapmış ve Şanlıurfaspor bundan dolayı kümeye düşmüştür.

Buradan Türkiye Futbol Federasyonuna sesleniyoruz. Liglerin başlamasına kısa bir süre kaldı. Şanlıurfaspor’un hakkını bir an evvel teslim edin dedi.

Şike ve teşvik vermenin artık ağır suçlar kapsamına girdiğini anımsatan BUDAK, Tapeler incelediğinde çok açık bir şekilde görünüyor futbolcular kendi aralarında oturup Şanlıurfasporumuz’un küme düşürmüşler. Şanlıurfaspor’un üzerine oyunlar oynanmış.ama; ne yazık ki sporu siyasete alet edenlerden tek bir açıklama bile yok. iktidarın 9 adet milletvekilli bir bakan ve Büyükşehir olmak üzere 4 adet belediye başkanı olmasına rağmen hiçbirinden ses yok. Ş.Urfaspor, Şanlıurfa bizim ortak değerimizdir. Hepimizin sahip çıkması lazım. Şanlıurfa sahipsiz değildir herkes bunu böyle bilmelidir. Ben buradan tekrar bir çağrı yapmak istiyorum hiçbir Urfalı bu işin peşini bırakmasın sonuna kadar mücadelemizi sürdürelim. Bu konuda kesinlikle haklıyız Urfaspor’un haklarını geri verilip şike yapan takımın veya takımların küme düşürülmesi lazım.Türkiye Futbol Federasyonunda bu çağrılara kulak vermesi ve hukuk çerçevesinde Şanlıurfa sporun haklarını geri vermesini bekliyoruz.

Urfaspor ile ilgili kararın ADALETLİ bir şekilde verilmesini bekliyoruz. Haklarının verilmesini Hak ettiği yere getirilmesini istiyoruz. Şanlıurfa İl başkanlığı olarak konuyu yakından takip ediyoruz ve etmeye de devam edeceğiz.

14 Tem 2017 - 17:31 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.