Şanlıurfalı Kanocular Başarıya Doymadı

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı faaliyet gösteren Bozova Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü sporcuları başarıya

Türkiye Kano Federasyonu’nun 2017 yılı faaliyet programında yer alan Büyükler, Gençler, Yıldızlar, Minikler ve Mini Minikler kategorilerinde K1, K2, K4, C1 ve C2 tekne sınıflarında yapılan Türkiye Şampiyonası yarışlarında 13 ilden, 25 farklı kulübün toplam 213 sporcusu madalya mücadelesi verdi. Kıran kırana geçen şampiyonada Şanlıurfa ekibi adeta şov yaptı.

ŞANLIURFA’NIN GURUR TABLOSU OLDULAR

8-10 Eylül 2017 tarihlerinde Eskişehir’de düzenlenen Türkiye Kano Şampiyonasında ilimizi temsil eden sporcularımız başarı elde ederek Şanlıurfa’nın gururu olmayı başardı.

Ekiplerin birbirlerini geçmek için verdiği çaba ortaya renkli görüntüler çıkarırken, bazı sporcuların yakınları da nehir kıyısından destek veremeye çalıştı.

1000 metre yarışlarında C1 Genç Erkeklerde Hasan Tel final yarışarak Türkiye 1’si olurken diğer sporcular ise yarı finalde yarıştı. 500 m yarışlarında K2 Genç Erkeklerde Yusuf Ercan ve Yusuf Can Ercan Türkiye 3’sü oldu. K4 Büyük Erkeklerde Murat Zeki Güçlü, Mustafa Köroğlu, Abdurrahman Demir ve Sabri Altındağ’dan oluşan 75.Yıl MTAL GSK takımı Türkiye 3’sü oldu. K1 Mini Miniklerde Ali Kemal Sarar Türkiye 4’sü, K1 Mini Minik Kızlarda Elif Rania Çiftçi Türkiye 7’si oldu.

"ATATÜRK BARAJI GÖLETİNİ SU SPORLARINDA DEĞERLENDİRİYORUZ"

Kıyasıya mücadele vererek ödüle doyman sporcuları tebrik eden Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş, su sporlarına önem verdiklerini ve her geçen gün su sporlarına talebin arttığını söyledi.

Enerji ve sulamada kullanılan Atatürk Barajını su sporlarında da kullandıklarını belirten İl Müdürü Keşküş, “Şanlıurfa Fırat nehrine sahip tabi bu bizim için büyük bir avantaj bizlerde bu nehri su sporları için değerlendiriyoruz. Bozova ilçemizdeki gençler su sporuna yatkın gençler bizlerde bunu göz önünde bulundurarak su sporlarını geliştirmeye çalışıyoruz bu noktada çok güzel projelerimiz var inşallah o projeleri hayata geçirip bu genç sporcularımızı mutlu ederiz. Her bir sporcumuz bir birinden başarılı müsabakalarda her kategoride dereceye girdik hocalarımızı ve gençlerimizi kutluyorum" ifadelerini kullandı.

21 Eyl 2017 - 11:25 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.