Şanlıurfalı Gençlerden Kick Boks’a Yoğun İlgi

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde Yaz Spor Okulları kapsamında açılan Kick Boks kursuna gençler yoğun ilgi gösteriyor.

Şanlıurfalı Gençlerden Kick Boks’a Yoğun İlgi
Video için play'e tıklayın

Uzakdoğu dövüş tekniklerinin en çekicisi ve en hareketlisi olan Kick Boks Şanlıurfalı Gençlerin ilgisini görüyor.

Farkı tekniklerin içinde yer aldığı bir savunma sporu olan Kick Boks tamamen iki farklı spor olan Karete ve Muay Thai’nin bir araya gelemesi sonucunda oluşuyor. Aşırı derece sert bir spor olmasıyla erkeklerin ağırlık gösterdiği Kick Boks sporuna Şanlıurfalı bayan sporcularda ilgi gösteriyor.

“GENÇLERİMİZİN SPORA İLGİSİ ARTIYOR”

Gençlerin severek katılım gösterdiği spor dallarından birinin de Kick Boks olduğunu söyleyen Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş, her geçen gün gençlerin spora ilgisini arttığını vurguladı.

Kick Boks’un koordinasyonu geliştiren bir spor dalı olduğu aktaran Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş, “Kick boks diğer spor dallarına oranla daha çok kuvvet isteyen bir spor dalı Özellikle Şanlıurfalı gençlerimizin de ilgi gösterdiği bir spor. Gençlerimiz Kick Boksla el, göz, ayak koordinasyonunu ve uyumunu geliştirebilir” ifadelerini kullandı.

Kick Boks kursuna katılmak isteyen gençler Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü binasına gelerek kayıt yaptırabiliyor.

25 Tem 2017 - 14:38 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.