Şanlıurfa’dan TFF’ye Büyük Tepki

Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar futbol takımları için deplasman konaklama ve yol giderlerinin kaldırılmasına bir tepkide Şanlıurfa Gençlikspor Bayan

Şanlıurfa’dan TFF’ye Büyük Tepki
Video için play'e tıklayın

Kadınlar 3. Lig Futbol liginde Şanlıurfa’yı temsile eden GençliksporBayan futboltakımı yeni sezon hazırlıklarını 11 Nisan Stadyumunda sürdürüyor. Yeni sezona yine sıkıntılarla başlayacak olan Gençlikspor Sorumlusu Mustafa Abak, takım antrenörü Ayşe Bağmancı, Milli takım futbolcusu, takım kaptanı Bedriye Cam ve Merve Çavuş Türkiye Futbol Federasyonunun yeni sezonda almış olduğu kararlara tepki gösterdiler.

Gençlikspor Sorumlusu Mustafa Abak, zor şartlar içinde lige hazırlandıklarını birde TFF Kadınlar futbol takımları için deplasman, konaklama ve yol giderlerini bundan sonra ödemeyeceği konusunda almış olduğu kararı kınadıklarını söyledi.

Abak, “2017-2018 Kadınlar 3. Ligi futbol sezonu önümüzdeki günlerde başlayacak. Biz çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu yıl ki hedefimiz ligde başarılı olup Şanlıurfa’yı 2. Lige taşımaktır. Bunu da başaracak güçteyiz.

Şanlıurfa’da tek bir bayan futbol takımı var. Sadece öz çocuklarımızdan oluşan bir ekibimiz var. Şu an gece gündüz demeden, okullarımızı aksatmadan idmanlarımıza devam ediyoruz.” Dedi.

TFF ALMIŞ OLDUĞU KARARI KINIYORUM!

Şanlıurfa Gençlikspor Bayan Futbol takımı Sorumlusu Mustafa Abak, TFF’nın Kadınlar futbol takımları için deplasman, konaklama ve yol giderlerinin ödenmemesi konusunda kınadıklarını söyledi.

Abak, “TFF’nın almış olduğu deplasman, konaklama ve yol giderlerinin kaldırmasını kınıyorum. Gerçekten biz çok zorluklarla yapmış olduğumuz sporu birde bunun yanında harcıyak olayı çıkınca benim ne kadar durumum iyi olması önemli değil. Bir başkanın durumu ne kadar iyi olması önemli değil. TFF’nın katmış olduğu katkı çok fazla olmasa da en azından bazı kulüplerimiz için faydası vardır.

TFF katkı payının kaldırmasını rant elde ettikleri için kaldırdıklarını söylüyorlar. Ben bu parayla zannetmiyorum ki kulüp para kazansız. Zaten hiçbir kulübün antrenörlük ücreti olsun, idareci ücreti para kazanma olayı olsun bunların kesinlikle kazanacak bir meblağ değildir.

Bunun içeride ve dışarıda oynanan maçlar var, bunun yeme içmeleri var, verilen harçlıklar var, yani bunlar varken nasıl olurda para kazanılıyor ben merak ediyorum. TFF’nın almış olduğu bu kararın yanlış olduğunu ve harçlıkların artmasını istiyorum.” Diye konuştu.

Şanlıurfa Gençlikspor Bayan Futbol takımı antrenörü Ayşe Bağmancı ise Urfanatik’e yaptığı açıklamada TFF’nın almış olduğu konaklama, deplasman ve yol harçlıkların kaldırılması konusunu tepkiyle karşıladı.

Bağmancı, “Yeni sezon öncesi takım çalışmalarımız çok güzel gidiyor. Bu takım 2. Lige çıkmayı hakkediyor. Şanlıurfa’yı 2. Lige taşımak bizim için gurur verici bir olaydır. Bu sezon takıma gereken desteği yetkililerden bekliyoruz.

Kızlarımız gerçekten çok iyiler, kaliteli ve milli futbolcularımız takımda mevcut çok istekli çalışıyorlar İnşallah bu sezon sonunda bu emeğimizi karılığını şampiyon olarak alırız.

ULAŞIM VE GÜVENLİK SIFIR

Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumunda idman yapan ve maç oynaya takımlarımız ulaşım ve güvenliği sağlaması konusunda yetkililer sınıfta kaldı.

Ulaşımın ve Güvenliğin sıfır derece sayıldığı konusunda 11 Nisan Stadyumu gece balici ve tinercilerin yuvası oluyor. Geçtiğimiz günlerde gece maçından sonra ulaşım olmadığı için yürüyerek evine giden hakem ve futbolcuların yollarını kesen balici ve tinerciler resmen gasp ediyorlar.

Parası olmayan futbolcular ya ayakkabılarını, ya da formalarını vererek öyle geçiyorlar. Bu olayı yetkililer bir an önce çözmeli. Defalarca yetkililere dememize rağmen şu ana kadar hiçbir varlık gösteren olmadı. Önlem alınması için birinin ölmesi mi lazım!

16 Kas 2017 - 10:34 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.