Şanlıurfa’da bu hafta 38 maç oynanacak

Şanlıurfa futbol il temsilcisi Abdurrahman Çadırcı başkanlığında yapılan açıklamada bu hafta amatör kümede 38 müsabaka oynanacağını bildirdi.

Şanlıurfa il ve ilçelerde bu hafta 38 Amatör maçı oynanacak. Şanlıurfa futbol il temsilcisi Abdurrahman Çadırcı başkanlığında yapılan açıklamada, bu hafta amatör kümede 38 müsabaka oynanacağını bildirdi.
Şanlıurfa’da amatör küme maçları tüm hızıyla devam ediyor. 1. Amatör küme maçlarında ilk yarı biterken verilen bir haftalık arayla maçlar yeniden devam edecek.
Amatör kümede bu hafta il ve ilçelerde ise 7 kritik müsabaka oynanacak. Kritik müsabaka isse şöyle. Bağmancıspor – Tokigücüspor, Keçespor – Ankaspor, Yeni halspor – Tarımspor, İdmanyurduspor – Karşıyakaspor, DSİspor – Reha Gençlikspor ve Viranşehir Sanayi - Çamlıderespor

AMATÖR KÜMEDE HAFTANIN MAÇLARI

28 Ara 2016 - 12:59 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.