Şanlıurfa’da Amatör Maçlar Son Erdi

2017-2018 futbol sezonu Şanlıurfa Eyyübiye Belediyesi Amatör Küme müsabakaları sona erdi.

Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpleri federasyonu Başkanı Mehmet Aktaşoğlu 2017-2018 sona eren futbol sezonun değerlendirdi.

ASKF Başkanı Aktaşoğlu, sözlerine İsrail katlimanını şiddetle kınadıklarını ve 59 Filistin’de yaşananı yitirdiği dile getirerek bu aziz mübarek günde İsrail’i Allaha havale ettiğini ve vefat edenlere başsağlığı, yaralılara acil şifalar diledi.

Amatör Spor Kulüpler federasyonu Başkanı Mehmet Aktaşoğlu koca bir sezonu kazasız ve belasız geride bıraktıklarını lig değerlendirmesi yaparak şunları söyledi, “

Şanlıurfa Eyyübiye Belediyesi Amatör küme maçları geçtiğimiz hafta oynanan U13 maçlarıyla tamamlandı. 2017-2018 futbol sezonu Şanlıurfa’da kazasız ve belasız sona ererken, Süper Amatör kümede Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor namağlup şampiyon olarak BAL lige çıkma baraj maçı oynamaya hak kazandı. Oynanan baraj maçında Siverek Belediyespor’u penaltılarla mağlup eden Büyükşehir Belediyespor Bölgesel Amatör Ligine yükselen takım oldu. Süper amatör kümeden Yeni harranspor ve Telekomspor kümeye düştü.

Eyyübiye Belediyesi 1. Amatör kümede 18 takım mücadele ederek maçlar 2 grup halinde oynandı. A Grubunda Hilvan Belediyespor ve B grubunda Gençlerbirliği şampiyon olurken iki grubun en iki ikinci takımı olan Birecikspor üçüncü takım olarak Süper amatör kümeye yükselen takımlar oldu.

Eyyübiye Belediyesi 2. Amatör kümede 26 takım mücadele etti. 3 grup halinde oynanan müsabakalar sonunda A grubunda Bozva 75. Yıl Mesleki ve Teknik Lisesi, C Grubunda Eyyüpspsor şampiyon oldu. B Grubunda Suruç Pirsusspor ile Edessaspor puanlarının ve ikili averajlarının eşit olduğundan baraj maçı oynayacaklar baraj maçından sonra şampiyon belli olacak.

Eyyübiye Belediyesi U19 liginde 40 takım mücadele etti. Zevkli ve çekişmeli geçen mücadele sonunda A Grubunda Hilvan Belediyespor, B Grubunda 11 Nisanspor, C Grubunda Tarımspor, D Grubunda Karaköprüspor ve E Grubunda Badıllı Gençlikspor şampiyon oldu.

5 takım arasında oynanan play off maçları sonunda 1 Nisanspor, Tarımspor ve Hilvan Belediyespor Şanlıurfa’yı Türkiye şampiyonasında temsil etmiş final maçlarında elendiler.

U 13 liginde Şanlıurfaspor son maçında Büyükşehir Belediyespor’u 3-2 mağlup ederek şampiyon oldu. U 14 Gençler liginde Birecikspor, U 15 Liginde Karaköprü Belediyespor, U 16 liginde 11 Nisanspor, U 17 genler ligi iki grup halinde oynandı. A Grbunda Karaköprü Belediyespor ve B Grubunda Gençlikspor şampiyon oldular. Centilmenliklerinden dolayı bütün takımlarımıza ve hocalarımıza teşekkür ederim. “ dedi.

Ayrıca Başkan Aktaşoğlu, “11 Ayın Sultanı Ramazan nihayet geldi. Ramazan ayının Filistin'de ve dünyanın her tarafında zulüm gören Müslümanlar için umut olmasını diledi.

16 May 2018 - 11:04 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.