Şanlıurfa Süper Lig'de

Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi'nde mücadele eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ligin bitimine 5 hafta

Şanlıurfa Süper Lig'de
Video için play'e tıklayın

Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi'nde mücadele eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, ligin bitimine 5 hafta kala Süper Lig'i garantiledi. Şu ana kadar çıktığı 16 maçın 15'inden galibiyet alan Büyükşehir ekibi, başarısı ile Şanlıurfa'ya büyük gurur yaşattı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, ligin 16. haftasını da yine namağlup olarak geride bıraktı. Bu hafta kendi evinde Aksaray Belediyesi'ni konuk eden Büyükşehir ekibi, rakibini 78-36'lık ezici bir skorla geçmesini bildi. Taraftarın da yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmada rakibine adeta sahada oyun fırsatı bırakmayan Büyükşehir ekibi, mücadelesi ile yoğun alkış aldı. Ligin bitimine 5 hafta kala parolasını yine namağlup olarak devam ettirmek isteyen Büyükşehir ekibi, grupta 31 puanla şampiyonluğunu sürdürüyor.

YILDIRIM: KUPAYI ŞEHRİMİZE GETİRECEĞİZ

Maçın ardından bir değerlendirme yaparak sporcularını kutlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelliler Basketbol Takımı Kulüp Başkanı ve Antrenör Serdar Yıldırım "Rakibimiz güçlüydü ama oyuncularımız son derece güzel bir mücadele sergiledi. Biz da galibiyet serimize devam etmek istiyorduk ve neticede de öyle oldu. Bu maçla birlikte Süper Lig'i garantiledik. Bundan sonra önümüzdeki 5 maçı da kazanarak namağlup bir şekilde ligi tamamlamak istiyoruz. Sezon boyunca bizi destekleyen tüm Büyükşehir kadrolarına teşekkür ediyorum" dedi.

ÖZÇINAR'DAN SPORCULARA MORAL ZİYARETİ

Ligin başından bu yana takımın iç ve dış saha maçlarını yakından takip eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Özçınar da Süper Lig'i garantilendiği maçta ekibi yalnız bırakmadı. Takımın maçını izlemesinin ardından bitiş düdüğü ile birlikte sahaya inen Genel Sekreter Yardımcısı Özçınar, oyuncuları tek tek tebrik ederek Şanlıurfa'nın sporcuları ile gurur duyduklarını söyledi.

02 Nis 2018 - 13:58 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.