Şanlıurfa Milli Takıma Ev Sahipliği Yapacak

A Erkek Milli Takımımız 2018 yılındaki ilk ciddi sınavını eski adıyla Avrupa Ligi olarak bilinen ve bu yıl ilk kez yenilenen formatıyla düzenlenecek

A Erkek Milli Takımımız, 2018 yılındaki ilk ciddi sınavını eski adıyla Avrupa Ligi olarak bilinen ve bu yıl ilk kez yenilenen formatıyla düzenlenecek CEV Altın Avrupa Ligi'nde verecek.

B Grubu'nda Ukrayna, Hollanda ve Slovenya ile mücadele edecek olan Millilerimiz, toplam 6 ayaktan oluşan CEV Altın Avrupa Ligi'nin ilk haftasında, 20 Mayıs 2018 tarihinde Şanlıurfa'da 11 Nisan Spor Salonu'nun ev sahipliği yapacağı karşılaşmada Ukrayna'yı konuk edecek. Müsabaka, saat 15.30'dan itibaren Çay TV'den canlı olarak yayınlanacak.

Millerimizin, CEV Altın Avrupa Ligi'ndeki maç programı şu şekilde:

20 Mayıs 2018, Pazar

15.30 Türkiye – Ukrayna (Şanlıurfa/11 Nisan Spor Salonu - ÇAY TV)

23 Mayıs 2018, Çarşamba

15.30 Türkiye – Hollanda (Van/Nurtatar Spor Salonu - ÇAY TV)

27 Mayıs 2018, Pazar

Tsİ 19.00 Slovenya – Türkiye (Maribor/Dovrana Tabor)

30 Mayıs 2018, Çarşamba

15.30 Türkiye – Slovenya (Samsun/Mustafa Dağıstan Spor Salonu - ÇAY TV)

02 Haziran 2018, Cumartesi

Tsİ 18.00 Hollanda – Türkiye (Sliedrecht/Sporthal De Basis)

06 Haziran 2018, Çarşamba

Tsİ 20.00 Ukrayna – Türkiye (Ivana Frankivsk/Physical Education College) 13-14 Haziran 2018 Final Four

Final Four müsabakaları, Çek Cumhuriyeti'nin Karlovy Vary şehrinde yapılacak.

Turnuva Statüsü:

Toplam 6 ayaktan oluşan ve 3 grup şeklinde lig usulü olarak oynanacak müsabakalar sonucunda gruplarında 1. olan takımlar ve final grubuna ev sahipliği yapacak ülke takımı, Final Four müsabakaları oynayacak.

A Erkek Milli Takımımızın, teknik kadrosu ve 20 kişilik aday kadrosu şu isimlerden oluşuyor:

TEKNİK EKİP: Nedim Özbey, Başantrenör : Erkan Toğan, Antrenör: Mert Karatop, Yardımcı Antrenör: İlker Altan, İstatistik Antrenörü: Yunus Ünver, Kondisyoner: Abdullah Akay, Fizyoterapist: Aziz Azad Dural, Masör

OYUNCULARIMIZ: Murat Yenipazar, Oğulcan Yatkın, Muzaffer Yönet, Metin Toy, Adis Lagumdzija, Abdullah Çam, Beytullah Hatipoğlu, Burak Mert, Alperay Demirciler, Burutay Subaşı (Kaptan), Gökhan Gökgöz, Burak Baturalp Güngör, Yasin Aydın, Yiğit Gülmezoğlu, Marko Mert Matic, Faik Samet Güneş, Vahit Emre Savaş, Koray Şahin, Hakkı Çapkınoğlu, Mustafa Koç

17 May 2018 - 17:06 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.