Şanlıurfa Gençlikspor Zirveye Demir Attı

Şanlıurfa Gençlikspor Zirveye Demir Attı Şanlıurfa U-16 Gençler liginde şampiyonluk mücadelesi veren Gençlikspor Urfa Gücüspor'u her iki yarıda

Şanlıurfa Gençlikspor Zirveye Demir Attı

Şanlıurfa U-16 Gençler liginde şampiyonluk mücadelesi veren Gençlikspor Urfa Gücüspor’u her iki yarıda bulduğu gollerle 8-0 mağlup ederek zirveyi kimseye kaptırmadı

U-16 Gençler liginde bileği bükülmeyen Gençlikspor GAP Arena Stadyumunda oynadığı Urfa Gücüspor maçını 8-0 mağlup ederek liderliğini sürdürdü. Urfa Gücüspor karşısında her iki yarıda çok üstün bir oyun sergileyerek attığı gollerle sahadan 8-0 gibi farklı bir skorla ayrılan Gençlikspor şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.

Bu yıl Gençler liginde başarılı bir grafik çizen Gençlikspor takımı Süper Amatörde şampiyon olarak BAL ligine adını büyük bir ihtimalle yazdıracak olması taraftarlar arasında büyük sevinç yaşanırken, aynı başarıyı U16 Gençler liginde başarmak üzere olan Suruç Gençlikspor zirveyi kimseye kaptırmadı.

GENÇLİKSPOR 33 PUANLA ZİRVEDE

Ligde oynadığı 12 maçta 1 mağlubiyeti bulunan U-16 Gençler ligi (A) Grubu takımlarından Gençlikspor Urfa Gücüspor karşısında aldığı farklı galibiyetle liderliğini sürdürdü. Urfa Gücüspor maçını 8-0 kazanarak puanını 33’e çıkartan Gençlikspor son haftaya zirvede girmesi taraftarları sevince boğdu.

Bu yıl amatör liginde Gençlikspor rüzgarı erken mücadele ettikleri her dalda büyük başarı elde ederken Gençler liginde de mutlu sona ulaşmak için son viraja girdi. Gençlikspor Hocası Mustafa Abak bu yıl yakaladıkları başarıyı şöyle değerlendirdi; “Biz Gençlikspor’u olarak bir aileyiz. Her zaman sevgi ve saygıyı ön planda tutup yola çıktık. Bu sevgi ve saygı çerçevesi içinde çıktığımız maçlarda tabiî ki kazanmasını bildik. Şanlıurfa Süper gençlerde namağlup olarak ilk başaran Futbolcularını canı gönülden kutlarım. Gençler liginde alt yapıyı oluşturan gençlerimiz gruplarında liderliklerini sürdürmekteler.

Ligin bitimine 2 hafta kala Gençler liginde zirvede olmamız tabiî ki bizleri sevindirmektedir. Son oynadığımız Urfa Gücüspor maçını 8-0 kazanmamız bizleri sevice boğdu. Bu başarıda emeği geçen herkese sonsuz sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.

EN YAKIN RAKİBE 4 PUAN FARK ATTI

Şanlıurfa U-16 gençler liginde zirvede bulunan Gençlikspor en yakım rakibi olan Akçakalespor’a 4 puan fark atarak son haftaya büyük avantajlı girmeyi başardı. ,(İbrahim FELHAN)

#

13 Nis 2014 - 00:00 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.