Şanlıurfa Gençlik Haftasını Dolu Dolu Geçiriyor

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 15-19 Mayıs tarihleri arasında kutlanan 'Gençlik Haftası” nedeniyle hazırladığı programla

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 15-19 Mayıs tarihleri arasında kutlanan “Gençlik Haftası” nedeniyle hazırladığı programla Şanlıurfalı gençler bu haftayı dolu dolu geçiriyor.

Hafta boyunca spor, sanat, kültürel alanlarda gerçekleştirilen etkinlikler gençlerin yoğun ilgisini görüyor.

15 Mayıstan buyana etkinlikten etkinliğe koşan gençler katıldıkları müsabakalarda kıyasıya yarışıyor.

Gençlerin her alanda var olduğunu ve geleceğin temellerini oluşturduğunu dile getiren Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş, Gençlik Haftasını birçok etkinlikle kutladıklarını söyledi.

Gençler için her taşın altına ellerini koyacaklarını belirten İl Müdür Keşküş, “ Kutlamalarımızı sadece ilimizde değil Ankara’da da sürdürdük. Gençlerimiz bu hafta etkinlikten etkinliğe koşuyor birçok spor branşında turnuva gerçekleştirdik gençlerden çok güzel yorumlar alıyoruz son güne kadar kutlamalarımız devam edecek” dedi.

19 May 2017 - 09:12 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.