Şanlıurfa Denizli Horozunun Sesini Kesti

Türkiye Genç Kızlar şampiyonasında başarıdan başarıya koşan Şanlıurfa Gençlikspor bayan futbol takımı Denizli Horozunun sesini keserek şampiyonada

Genç Kızlar Türkiye şampiyonasında ŞanlıurfaGençliksporBayanfutbol takımı başarılı sonuçlarına bir yenisini Denizli Horoz Kent Spor’u 2-0 mağlup ederek ekledi.

Genç Kızlar Türkiye şampiyonasında şimdiye kadar mağlubiyet yüzü görmeyen ve adını 32 takı arasına yazdıran Şanlıurfa Gençlikspor Bayan futbol takımı Malatya Yeşiltepe stadyumunda oynadığı geçen yılın şampiyonu olan Denizli Horoz Kent Spor’u 2-0 mağlup ederek adını 16 takım arasına yazdırmayı başardı.

Şaanlıurfa Gençlikspor bayan futbol takımı sorumlusu Mustafa Abak, Türkiye şampiyonasında şimdiye kadar oynadığımız müsabakalarda özellikle genö kızlar maçında şimdiye kadar mağlup olmadıklarını söyledi.

Abak, “Malatya’da oynadığımız genç kızlar Türkiye şampiyonasında 32 takım arasına girmemiz gerçekten büyük başarı oldu. Bu başarıyı geçen yıl şampiyonu olan Denizli Horoz kent Spor’u 2-0 mağlup ederek adımızı 16 takım arasına yazdırmayı başardık.

Şimdi ki hedefimiz ise 16 takım arasında Cuma günü oynayacağımız Orduspor’u mağlup ederek Türkiye’de 8 takım arasına girip İzmir vizesini almaktır. Bu konuda ben kızlarımıza güveniyorum.” Dedi.

14 Eyl 2017 - 09:22 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.