Şanlı:''Hayalimiz Büyük Futbolcu Olmaktır''

Kendirspor'da forma giyen Muhammed Şanlı futbol hayatına nasıl başladığını ve bu yolda ne gibi zorluklar çektiğini Urfanatik Gazetemize anlattı.

Futbol hayatına sokaklarda tesadüfen başladığını belirten MuhammedŞanlı ilk olarak futbol oynamaya başladığı takım Kendirspor’da ilk önce U17, U19 ve A takımında oynadı. Bu yolda birçok hayallerinin olduğunu ve bu hayallerini gerçekleştirmek adına okuldan olduğunu ve işinden olduğunu belirten Muhammed Şanlı, şehrimizin Futbol açısından pekiyi bir yer olmadığına ama yine de hayallerinden vazgeçmeyeceğini belirtti.

‘Hayallerimizden asla vazgeçmeyeceğiz’
Oyuncu Muhammed Şanlı, “Futbola tesadüfen başladım. Sokak aralarında top oynayarak hayatım geçti sonra Kendirspor’a başladım ve takımımda gol kralı oldum. U17 U19 derken A takıma girdim daima kendime güvendim kötü oynadığım zaman zaman uyku gözüme girmiyordu. Murat Basyan hocamızın yardımıyla daha iyi oldum futbol için oluşumundan derslerimden geri kaldım mesleksiz bile kaldım futbol tam olarak hayatım yaptım inşallah futbol da bana çok şey kazandırır temennim futbolcu olmak Allah inşallah en hayırlı şekilde eyler memleketimiz sporda geri olabilir ama hayalimizden asla vazgeçmeyeceğiz ve memleketimizi en yüksek mertebelere çıkaracağız saygılarımla''dedi

Haber: İbrahim Çakmak

12 Eyl 2017 - 08:54 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.