Şanlı Gençlik, Yönetimden Destek Bekliyor

Şanlıurfaspor taraftarı derneği üyelerinden İbrahim Köran dernek için yapılan destek yetersiz olduğunu söyledi. Şanlıurfaspor taraftarlarına verilen

-“İki birleşim üzerine Şanlı gençlik ortaya çıktı.”

Şanlıurfaspor taraftarı derneği üyelerinden İbrahimKöran Urfanatik Gazetesine yaptığı açıklamalarda şunları kaydetti. Köran: “Şanlıurfalıyım ve Şanlıurfaspor sevdalısıyım Şanlıurfa da Şanlı gençlik taraftarı derneği kurmuş bulunmaktayız biz yaklaşık 4 sene önce kurduk bu derneği yanı 4 sene önce bir birleşim olduk Şanlı çarşı,sarı şimşekler vardı önceden bu iki birleşim üzerine Şanlı gençlik ortaya çıktı.




Köran:’’Deplasmana giderken çok zorluklar çekiyoruz.’’

Yaklaşık 500 üyesinin olduğunu belirten ve yönetimden destek bekledi deplasmanlara giderken zorluk çektiğini de dile getirdi ve şunları ekledi. Köran: “haftaya oynanacak olan Şanlıurfaspor, Mersin İdman Yurdu maçına çıkarma yapacağız kısmet olursa yaklaşık 10 otobüs gideceğiz deplasmana giderken çok zorluklar çekiyoruz kimisi yolda kalıyor geçen bizim Malatya deplasmanımız vardı bazı arkadaşlarımız trafik kazası geçirdi ve yönetim tarafında kaza geçiren kardeşlerimize hiçbir şekilde yardım edilmedi.

-“Şanlıurfaspor düşerse her şey düşer!”

Taraftar derneği adına urfa halkına seslenen İbrahim Köran,urfa halkına şunları söyledi. Köran: “Urfa’nın tek bir takımı var oda Şanlıurfaspordur ona destek çıksınlar Şanlıurfa sporu Süper Lig’de görmek istiyorlarsa buna herkes destek çıkması lazım Şanlıurfaspor düşerse her şey düşer, Urfa halkı düşer, memleket düşer mesele kendi imkanları ile gelen kişiler var geçtıgimiz Haftalarda ücretsiz Paso lig dağıtımı yapıldı Şanlıurfaspor paso lig gişeleri kuyruklar dolup taştı ben onların kendi imkanları ile gelmelerini istiyorum görmek isterim ki Urfa spor destek olsunlar” dedi.

24 Mar 2017 - 18:27 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.