Şanlı Gençlik Antep’e Çıkartma Yapacak

TFF 1. liginde zor günler yaşayan Şanlıurfaspor'a Şanlı Gençlik Taraftarlar Derneği tam destek vererek Antep maçında tribünde olacaklarını söylediler

Şanlı Gençlik Taraftarlar Derneği iyi günde de kötü günde de Şanlıurfspor’un yanında olacaklarını her zaman olduğu gibi bu hafta Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile deplasmanda oynayacakları kritik maçta gösterecekler.

Şanlı Gençlik Taraftarlar Derneği deplasmanda oynanacak olan zorlu Gaziantep maçı öncesi yaptığı açıklamada Şanlıurfaspor’u yalnız bırakmayarak 90 dakika boyunca tam destek vereceklerini açıkladılar

TFF 1. ligi ekiplerinden Şanlıurfaspor deplasmanda oynayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı öncesi Şanlı Gençlik Taraftarlar Derneği, “Biz Şanlı Gençlik Taraftarlar Derneği olarak hiç bir tahrike gelmeden Gaziantep’e Şanlı takımımıza 90 dakika destek verip Şanlıurfa’da yaptığımız tribün şovu Gaziantep’te yaparak kimsenin oyununa gelmeyeceğiz.

Bizim için Şanlı Gençliğin her bir üyesi bizim için dünyalar kadar değerlidir. Üyelerimizin katkılarıyla tribün dersi vermeye hazırız. Cumartesi günü Gaziantep’e akın edeceğiz. Bütün üyelerimiz Cumartesi günü Şanlı Gençlik Taraftarlar Derneğinde olsun.” Dedi.

25 Kas 2016 - 11:15 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.