Şampiyondan Urfanatik’e Ziyaret

Şanlıurfa'yı BAL liginde temsil eden ve Mardinspor'u şampiyonluk maçında mağlup ederek adını 3. Lige yazdıran şampiyon Karaköprü Belediyespor

Şampiyondan Urfanatik’e Ziyaret
Video için play'e tıklayın

Şanlıurfa’yı BAL liginde temsil eden ve Mardinspor’u şampiyonluk maçında mağlup ederek adını 3. Lige yazdıran şampiyon KaraköprüBelediyespor Yönetimi desteklerinden dolayı medya şampiyonu Urfanatik Gazetesini ziyaret ettiler.Ziyarete şampiyon takımın teknik direktörü Bedih Şahapoğlu, Genel Kaptan Mehmet Kutum, Yardımcı Hoca Serhat Gümüştaş ve Kaleci hocası Mehmet Şenbahar katıldı.

Sezon başından bu yana şampiyonluk yolunda Karaköprü Belediyespor’a büyük destek vererek Urfanatik Gazetesini teşekkür eden şampiyon Teknik Direktör Bedih Şahaoğlu şunları söyledi, “

Öncelikle Urfanatik Gazetesine bizi davet ettiğiniz için başta imtiyaz sahibi Tahir Gülebak’a ve personellere teşekkür ederim. Tahir Gülebak bizim eski başkanımızdır. Urfaspor’da 9 yıl beraber çalıştık iyi bir kaleciydi onun nazında Urfanatik Gazetesi çalışanlarına ekip ve takımım adına teşekkür ederim.

Sezon boyu hep bizi desteklediniz, yanımızda oldunuz gerek yazılarınızla, gerek attığınız manşetlerle hepimize doping oldu. İnşallah bizde sizi mahcup etmeyeceğime inanıyorum. Urfa’nın beklediği 2 profesyonel takımı kazandırdığımız içinde çok mutluyuz.

Tabi başta Metin Baydilli’ye bize verilen gayretleri yardımları mutlu sona ulaştırmıştır. Bunun yanı sıra Mehmet Kudat’ın vermiş olduğu güvenle beraber çok büyük destek oldu. Güzel bir ekibe rast geldik, ben, ekibim ve Genel kaptanımız Mehmet Kutum’la beraber sezon başından sonuna kadar yüreğimizle kalbimizle beraber iyi niyetimizle çalıştık. Bir tek düşüncemiz ve hayalimiz vardı. Şanlıurfa’ya 2 profesyonel takım kazandırmaktı.

Çok güzel günlerimiz oldu tabi emeği geçen yalnız bizim değil şoförlerimiz Mehmet Toprak olsun, Kadir Demirkol olsun, aşçımız olsun, malzemecimiz olsun, masörümüz olsun ve tesiste çalışanlara teşekkür ediyorum.

Gerçekten onlarında bir katkısı vardı. Yani bu konuda bize yardımcı olan yöneticilerimiz Mithat Şaka’ya, İmam Bakır’a hiçbir zaman desteklerini esirgemediler. Zaman zaman siyasilerimiz geldi bizi desteklediler, antrenmanlarımıza gelip bizi takip ediyorlar, ödüllendirdiler, karşıladılar bizi o tatlı karşılığında güzel bir şampiyonluk elde ettik.

Çok mutluyuz, inşallah önümüzdeki yılarda daha çok takımızın profesyonel lige çıkmalarını istiyoruz. Hem bir çok antrenörlerimizin önünü açacaktır. Ayrıca biz bu mücadeleyi yaparken müthiş bir dua olduğunu kabul ediyor. Ben 11 Nisanspor Arabanspor maçında son saniyede gelen gol bize Allah’ın lütfudur.

11 Nisanspor Teknik Direktörü İsmail Doğan ben teşekkür ediyorum, onlarında bize katkısı oldu, onların beraberliği sonucu biz Gaziantep’te lider olarak döndük. Onlar bundan sonra bizim play off maçında olacaktır onlarla dirsek temasta olacağız. Bizim kadromuza gelemeyen bizden ayrılmak isteyen oyuncularımızla destek vereceğiz, daha güçlü olup inşallah onlarda önümüzdeki sezonlarda profesyonel lige çıkmaları için elimizden gelen çabayı göstereceğiz” dedi.

Bundan sonraki Karaköprü Belediyespor’un hedefi ne olacak sorusuna şampiyon hoca şöyle cevap verdi, “Şimdi Pazartesi günü biliyorsunuz şampiyonluk kutlaması var buradan da söylüyorum Urfanatik Gazetesi olarak hepinizi bekliyorum. Tabi bir hafta sonra oturup yönetim kurulu ile başkanla oturup yol haritamızı çizeceğiz. Mümkün mertebe güzel şeyler yapacağız. Aklımızı kullanarak az para ile çok iş yapacağız. Öncelikle takım iskeletini koruyarak ilerlemelerini temenni ediyorum” diye konuştu.

Karaköprü Belediyespor Genel Kaptanı Mehmet Kutum şampiyonluk öyküsünü şu cümlelerle anlattı, “Bu başarı bize şunu gösteriyor. Biz bir aileyiz, hem de büyük bir aileyiz. Gerek teknik ekibimizle gerek Belediye meclis üyelerimizle ve başkanımızla bunlar aile hekimin başarıların sonuçlarıdır. Burada öncelikle A takımızı şampiyon eden teknik heyetimize tek tek teşekkür ederim. Urfanatik ve tüm medya mensuplarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bizim arkamızda çok büyük kitle vardı o kitleye tek tek teşekkür ederiz” dedi.

BAL’da Şanlıurfa’yı şampiyon yaparak Spor Toto 3. Ligde ikinci bir profesyonel takımı kazandıran Karaköprü Belediyespor’a sonsuz teşekkür eden Çalışan Gazeteciler Dernek Başkanı Tahir Gülebak emeği geçenleri kutlayarak şunları söyledi, “Bugün Karaköprü Belediyespor’un teknik heyeti ve Genel Kaptanı Urfanatik Gazetesini ziyaret ettiler, bunlara ne kadar teşekkür etsek azdır.

Çünkü Şanlıurfa’lı gençlerimizin yetişmesi için 3 lige bir takımın olması gerekiyordu, bunu da Bedih hocamız takımın başına geçtikten sonra güzel başarılar elde etti, Bedih hocaya Genel Kaptanımıza, teknik heyetine ve bütün arkadaşlara canı gönülden teşekkür ederim.

Çünkü Şanlıurfa’nın kanayan yarasıydı bir 3 ligde takımın olmaması ve Şanlıurfa’lı gençlerin yok olmasına sebep oluyordu ve bunun önünü açtılar, burada Urfanatik Ailesi olarak Bedih Şahapoğlu’na, teknik heyetine ve Karaköprü belediye başkanı Metin Baydilli’ye canla gönülden teşekkür ediyorum.

Çünkü ben Bedih hocayı bugün değil yıllar önce tanıyorum ve Bedih hocamda geçmişte de beraber çalıştık. Urfaspor yönetimdeyken Bedih hocanın özelliği hem işini yaparken temiz yapıyor, hem titizdir, Şanlıurfa’lı gençlere her zaman yer vermiş olup onların bir yerlere gelmesini sağlayan Bedih hocaya Şanlıurfa adına kendisine canla gönülden teşekkür ediyorum.

Çünkü bu gibi hocalara ihtiyacımız vardır. Öz evlatlarımıza ihtiyacımız vardır. Biz Urfanatik ailesi olarak spora ve sporcuya her zaman destek olmuşuzdur. Yaptığımız haberlerle çocuklar kendi resimlerini Gazetede gördüklerinde çok mutlu oluyorlar. Bizimde tek mutluluğumuz budur. Urfanatik Gazetesi olarak yüzümüzü güldüren Karaköprü Belediyespor’a sonsuz teşekkür ederim” dedi.

Ziyaret sonunda Urfanatik Gazetesi Ailesi ve şampiyon takım Karaköprü Belediyespor yönetimi tatlı yiyerek bu güzel ziyarete noktayı koydular.

27 Nis 2017 - 18:00 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.