Şampiyon Yuvaya Döndü

3. lige yükselme Mersin Arena Stadyumunda Mardinspor ile oynanan şampiyonluk maçını 4-3 kazanarak adını Spor Toto 3. Ligine yazdıran Karaköprü Belediyespor

Şampiyon Yuvaya Döndü
Video için play'e tıklayın

3. lige yükselme MersinArenaStadyumunda Mardinspor ile oynanan şampiyonluk maçını 4-3 kazanarak adını Spor Toto 3. Ligine yazdıran Karaköprü Belediyespor Şanlıurfa’ya dönerek krallar gibi karşılandı.

Şanlıurfa’yı önümüzdeki sezon Türkiye Spor Toto 3. Liginde temsil edecek olan şampiyon Karaköprü Belediyespor çok sayıda taraftarlar karşılayarak adeta ilçeyi bayram yerine çevirdiler.

Mardin 47 Spor’u baraj maçında penaltılarla 4-3 eleyerek adını 3. Lige yazdıran Karaköprü Belediyespor Mersin’de 1 gün kaldıktan sonra gece Şanlıurfa’ya geldi. Tesisler önünde takımın görkemli bir şekilde karşılayan taraftarlar, yaptığı tezahüratlar ve meşalelerle bayram yerine çevirdiler.

Halayın başına geçen şampiyon hoca Bedih Şahapoğlu ve takım kaptanı İbrahim Ülüm sahada olduğu gibi davul zurna karşısında da gollerini atarak, adeta döktürdüler.

24 Nis 2017 - 09:01 - Spor

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.